18 Nieuwe MINI’s voor Wiertz Company

18 Nieuwe MINI’s voor Wiertz Company

Feest bij KERAM Maastricht op vrijdag 24 november: de kantoormanagers van de labels van Wiertz Company ontvangen die avond de sleutels van hun nieuwe MINI Countryman One. 

Na een feestelijke bijeenkomst zullen de nieuwe berijders de weg op gaan met hun nieuwe, opvallende auto’s. Er zullen in totaal 18 exemplaren van de nieuwe MINI Countryman One worden opgeleverd. Daarvan zijn er twee voor de specialisten van ZUID recruiters, het werving en selectielabel dat zich richt op hoger opgeleide werkzoekenden. Er zijn verder twee wagens in de  stijl van van Payroll Limburg.nl. Maar liefst 14 auto’s gaan naar de kantoormanagers van de filialen van Wiertz Personeelsdiensten, het uitzendlabel van Wiertz Company.

Roger Holtus, Managing Director van de Limburgse allround personeelsleverancier, is trots op het vernieuwde wagenpark. Bovendien vindt hij ‘dat Limburgse organisaties het samen moeten doen. Dit is een mooi voorbeeld van een Limburgse onderneming die wagens bestelt bij een Limburgse dealer en dan is het helemaal mooi dat die wagens ook nog eens in Limburg gemaakt  worden”. Het wordt vanaf 24 november dus nog mooier op de weg in Limburg!

Op vrijdag 30 september namen flexkrachten van Wiertz Personeelsdiensten al de sleutels in ontvangst van 7 nieuwe Opel Karls. Bij die gelegenheid gaf Holtus aan te geloven dat persoonlijke aandacht het verschil maakt en dat er dus altijd goed gezorgd moet worden voor flexkrachten. ‘Nieuwe auto’s waarmee onze krachten naar hun werk kunnen rijden, dragen bij aan het werkplezier en zijn tegelijkertijd een mooi visitekaartje voor onze organisatie. We doen er alles aan om onze opdrachtgevers te voorzien van nieuwe werknemers en het organiseren van vervoer hoort daar uiteraard bij.’  Lees hier het volledige artikel.