25 jaar Wiertz Company

25 jaar Wiertz Company

Net als Chapeau bestaat Wiertz Company dit jaar 25 jaar. En net als Chapeau laten we dat niet zomaar aan ons voorbij gaan. Zo sierden we Wiertz Company House in Kerkrade met een pop-up museum, gevuld met items uit de geschiedenis van ons bedrijf. We zetten onze collega’s die dit jaar ook 25 worden uitgebreid in het zonnetje en elke 25e van de maand houden we een mooie winactie voor flexmedewerkers van Wiertz Company. In september organiseren we nog een boeiende klantenbijeenkomst rondom de Keith Haring-expositie in Schunck. En als klap op de vuurpijl gingen we begin juni met onze collega’s inclusief medewerkers van de onlangs door ons overgenomen De Pooter Groep plús partners een weekend lang naar Mallorca. Daar vierden we met 240 mensen het leven en de successen van de afgelopen 25 jaar.

Stilstaan bij een jubileum is niet zomaar een feestje vieren. Het heeft functie. Door terug te kijken zie je welke lessen je geleerd hebt, wat er goed ging en waarom, en dat elke fase of gebeurtenis een functie heeft gehad, van waarde is. Bovendien is een jubileum een tussenstation, geen eindpunt. Even stilstaan tijdens een avontuur dat niet stopt. Even genieten van het uitzicht op de berg voordat je verder klimt. Maar bovenal is een jubileum een oefening in dankbaarheid.

Dankbaar zijn voor wat we bereiken, ervaren, bezitten of kunnen nastreven. We kunnen onze ogen natuurlijk niet sluiten voor de vele ellende die er is, maar het leven is te mooi om voor lief
te nemen. In rare tijden als deze helpt dankbaarheid in al haar vormen om evenwicht te brengen in ons leven. Ik ben dus vooral dankbaar. Voor mijn familie, voor ons jubileum, voor mijn pasgeboren baby, voor de kunst die we weer mogen zien op TEFAF. Voor concerten, vlinders en bloesem. Voor lekker eten en goede wijn. Voor het leven. Laten we niet vergeten dat te vieren.

Hoe het leven te vieren laat Chapeau ons ook al 25 jaar zien. Een belangrijke functie. Jo, Xavier en alle collega’s, van harte proficiat!