5 vragen aan Merel van Straten, Operations Manager Wiertz Gastvrij

Merel van Straten zal ons Wiertz Gastvrij-team komen versterken in de functie van Operations Manager. Merel heeft de afgelopen jaren werkervaring opgedaan bij Mise en Place. Zij zal samen met het team haar schouders zetten onder de groei van ons mooie label. Om haar te introduceren hebben wij haar 5 korte vragen gesteld!

1. Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Echt goed eten! Ik hou ervan om unieke, verborgen restaurants op te zoeken.

2. Bier of cocktails?

Moeilijke keuze…cocktails vind ik super lekker, zolang ze maar niet te zoet zijn. Voor een Gin Tonic en/of een Margarita mag je me voor wakker maken! Daarnaast vind ik een lekker speciaal biertje in de zon op het terras ook top.

3. Ben jij een echte horecatopper of gaat jouw hart juist sneller kloppen van een mooie evenementenproductie?

Horeca! Ik kan ontzettend genieten van een horecagelegenheid waar echt goed personeel staat. Waar je niets hoeft te vragen, maar de medewerkers zien wat je nodig hebt.

4. Een perfecte (werk)dag voor jou is?

´s Ochtends rustig opstarten met een goede kop koffie met het hele team. Even de dag doorspreken en bekijken wat iedereen te doen heeft. In de middag lekker lunchen met iedereen samen en op het eind van de dag nog even samen zitten om te bekijken of alles is afgerond voor de dag. Tussen de momenten dat er wordt samengezeten hard werken, met zeker ook ruimte voor een grapje. Het liefst ben ik zelf onderweg, om bij relaties op bezoek te gaan en te bespreken waar we elkaar kunnen helpen.

5. Borden uitlopen, koffies maken, bestellingen opnemen, schoonmaken, de afwas doen. Waar denk je aan?

Een dag in de bediening. Hard werken en ondertussen gezellig een praatje maken met de gasten.  

Merel zal voornamelijk binnen Wiertz Gastvrij bezig zijn met relatiebeheer. Daarnaast zal zij ook werkzaam zijn op het Wiertz Gastvrij kantoor waar zij het operationeel beheer voor haar rekening neemt. Bij Merel treft u een deskundige gesprekspartner op het gebied van alle personeelsvraagstukken in de horeca.

Neem contact op met Merel via m.vanstraten@wiertz.com of bel 06-39 83 86 94