A Wonderfull day; een geslaagde spellendag voor G-handbal team

A Wonderfull day; een geslaagde spellendag voor G-handbal team

Diverse studenten van de opleiding People and Business Management aan Zuyd Hogeschool in Sittard, hebben vorige week een onvergetelijke dag in het Parkstad Limburg Stadion georganiseerd voor de kinderen van het G-handbal team van V&L en Zorgen & Zo. Deze dag was een opdracht vanuit de minor Persoonlijk Leiderschap.

De studenten Jasmin Ghannadi, Arwin Kafi, Joszi-Anne Lieven, Peter Janssen, Danny Stassar en Kevin Kremers hebben een interactieve spellenmiddag opgezet met diverse activiteiten. Het doel van ”A Wonderfull Day” was de kinderen een onvergetelijke ervaring geven zodat zij deze dag niet snel zouden vergeten. Na afloop kreeg het handbalteam een rondleiding door het Stadion. Ook zijn Nathan Rutjes van Roda JC Kerkrade en Serge Heijen van de Lions langsgekomen, zij hebben de groep toegesproken en uiteraard kon ieder kind op de foto met hun held(en).

Dankzij de sponsoring van o.a. Wiertz Personeelsdiensten, Subway, Roda JC Kerkrade, Mars, Parktours, Lionarons GGZ, Ruiter VOF, Ecsplore, Goedkoopeenbusjehuren.nl en Prinsen B.V. was deze bijzondere dag niet mogelijk geweest. Waarvoor grote dank, de kinderen hebben enorm genoten!