All You Need Is Work 2018 van start!

All You Need Is Work 2018 van start!

Vanaf mei gaat de All You Need Is Work-campagne van Wiertz Personeelsdiensten weer van start! Ook in 2018 worden in heel Limburg evenementen, festivals en weekmarkten bezocht, op zoek naar mensen die een (andere) baan willen.

Knipoog naar All You Need Is Love
Het concept is een kopie met een knipoog van het bekende televisieprogramma ‘All You Need Is Love’. Waar de kijkcijferknaller van RTL4 zich richt op het koppelen van geliefden, mikt Wiertz met haar caravan op het binden van werkzoekenden aan haar organisatie. Iets wat in een tijd waarin een krapte op de arbeidsmarkt ontstaat, ook een echte noodzaak is.

Rijdend kantoor waar werkzoekenden binnen kunnen stappen
Met de ‘All You Need Is Work’ caravan geeft Wiertz Personeelsdiensten op een nieuwe verfrissende en ludieke manier invulling aan haar belofte Sterk in Werk. Roger Holtus, Managing Director hierover: “Qua uiterlijk zijn er ontzettend veel overeenkomsten te herkennen met de caravan waar Robert ten Brink zijn gasten in ontvangt. Onze caravan is hierdoor een echte blikvanger in heel Limburg die veel nieuwsgierige bezoekers aantrekt. De ‘All You Need Is Work’ FunTear heeft daarnaast de functie van een ‘rijdend kantoor’ waar werkzoekenden heel laagdrempelig binnen kunnen stappen om zich bij ons in te schrijven en waar onze intercedenten hen laten kennismaken met onze verschillende opdrachtgevers en hun vacatures.”

Waar is de All You Need Is Work-campagne te vinden?
Meer informatie over het ‘All You Need Is Work ‘concept en een overzicht van locaties waar u de caravan kunt tegen komen, vindt u op hier.