Anna Slusarczyk nieuwe Commercieel Manager Wiertz International Recruitment

Anna Slusarczyk nieuwe Commercieel Manager Wiertz International Recruitment

Anna Slusarczyk is per 1 januari benoemd tot Commercieel Manager Wiertz International Recruitment. Met haar komst benadrukt Wiertz Company het belang van de werving van internationale werknemers voor het Zuid-Nederlandse bedrijfsleven en het specialisme Wiertz International Recruitment.

De afgelopen jaren is Anna Slusarczyk werkzaam geweest in verschillende managementfuncties bij Otto Workforce. Roger Holtus, CEO van Wiertz Company, is blij met de benoeming: “Met haar expertise en ervaring in de werving van internationale werknemers vormt ze een waardevolle aanvulling voor ons management team. We zijn overtuigd van de waarde van internationale werknemers voor het Zuid-Nederlandse bedrijfsleven. Wij zijn ambitieus en willen ook de komende jaren groeien. Anna en haar team gaan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.”

Bij Wiertz Company en haar labels staat persoonlijke aandacht op één, ook voor de internationale werknemers. Naast de werving via online kanalen gelooft het familiebedrijf sterk in persoonlijk contact met haar flexkrachten en opdrachtgevers. Wiertz International Recruitment is het specialisme van Wiertz Personeelsdiensten dat zich toelegt op de begeleiding van werkgevers bij het aantrekken van gemotiveerde en bekwame medewerkers in het Europese buitenland. Het zwaartepunt daarbij ligt in Duitsland en Polen. Vanuit de kantoren in Wrocław  (Polen) en Herzogenrath (Duitsland) vindt de werving en informatievoorziening plaats. Omdat Wiertz Company al jarenlang actief is op de open Europese arbeidsmarkt is er een betrouwbaar netwerk van contactpersonen en wervingskanalen opgebouwd.

Contact:
Anna Maria Slusarczyk
Linkedin
+31 (077) 35 25 173
+31 (06) 86 84 69 28
a.slusarczyk@wiertz.com


Lees verder:
Wilt u de bundel columns ‘Flex is de Norm’ van Roger Holtus ontvangen? Laat dan hier uw contactgegevens achter. U kunt kiezen uit een digitale versie of een fysiek boekje. Nieuwe columns worden hier online gepubliceerd en staan ook in het W-Magazine, de tweewekelijkse nieuwsbrief van Wiertz Company.

De plannen voor dit jaar zijn uiteraard klaar en we hebben er alle vertrouwen in dat 2020 een succesvol jaar wordt. We kijken in dit overzicht eerst nog even met trots terug op een aantal highlights van een prachtig jaar voor Wiertz Company.