Eén week extra salaris ontvangen tijdens je vakantie?

Eén week extra salaris ontvangen tijdens je vakantie?

Zoek jij de perfecte zomerbaan én wil jij één week extra salaris ontvangen? Te mooi om waar te zijn, horen we je denken… Nee hoor! Wanneer je nu via Wiertz Personeelsdiensten gaat werken maak jij kans op één week extra geld. Dat is nog eens lekker de zomer in.

Bij Wiertz Personeelsdiensten hebben we de leukste vakantiebanen voor jou (zie www.wiertz.com/vakantiewerk)! Je kunt kiezen voor een vaste vakantiebaan, maar ook voor losse diensten in de vakantiemaanden juni, juli en augustus. Op deze manier kun jij flexibel aan de slag, op de momenten dat het jou uitkomt. Daarnaast krijg je wekelijks uitbetaald. Dus snel geld nodig? Werk deze week en volgende week staat het op je rekening. Natuurlijk mag je ook na de vakantiemaanden via Wiertz Personeelsdiensten blijven werken.

Hoe werkt het?
Ga aan het werk via Wiertz Personeelsdiensten. In de eerste week van september 2020 verloten we onder alle kandidaten die deze zomer via Wiertz vakantiewerk hebben gedaan één week salaris. Wil jij ook aan het werk via Wiertz Personeelsdiensten en beloond worden met een mooi bedrag? Solliciteer dan op een van onze vakantiebaantjes of schrijf je gratis en vrijblijvend in voor vakantiewerk. Check de actievoorwaarden op de website voor meer informatie.

Meld je nu aan!
Via www.wiertz.com/vakantiewerk kun jij je inschrijven als vakantiekracht. Maak er een geweldige zomer van!