Blog: Eén gezamenlijk doel

Blog: Eén gezamenlijk doel

Tijdens mijn eerste blog heb ik jullie verteld over vertrouwen in sport en recruitment. In mijn tweede blog borduur ik hier graag op voort. Vertrouwen en sport zorgt namelijk voor verbinding.

Zaterdag 20 april heb ik deelgenomen aan de Toerversie Amstel Gold Race 2019. Een geweldige toertocht van 160 kilometer en 2100 hoogtemeters door het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Samen met een sportief gezelschap beklommen we de heuvels met als gemeenschappelijk doel de finish aan het einde van de Cauberg.

Sportieve doel als verbindende factor
We vertrokken om 8 uur ’s ochtends samen vanuit Valkenburg met één gezamenlijk doel. Alle leden van de groep wisten wat hun te wachten stond, maar tegelijkertijd stonden we er niet alleen voor maar waren we samen, in verbinding. Samen betekent elkaar informeren over het parcours, de juiste versnelling of simpelweg motiveren voor, tijdens of na de rit. Het sportieve doel als verbindende factor!

In relatie tot mijn vakgebied zorgt recruitment ook voor verbinding. We verbinden de missie en visie van een organisatie met de ambitie en motivatie van de professional. Het gemeenschappelijke doel moet voor zowel de professional als de organisatie gelijk zijn.

Persoonlijk vind ik het mooi om te zien wanneer er naast de gemeenschappelijke doelen ook ruimte is voor persoonlijke doelen en ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat mensen zich verbonden voelen met de organisatie. Bij ZUID recruiters gaan we graag samen met jou op zoek naar de verbindende factor.

Laat mij je helpen bij een nieuwe stap in jouw loopbaan!

Guy Franssen
Recruiter ZUID recruiters

© Sportograf.com