BLOG: Het vele schakelen maakt het echt leuk!

BLOG: Het vele schakelen maakt het echt leuk!

Fleur Claessens is kantoormanager van de vestiging Kerkrade van Wiertz Personeelsdiensten. Ze vertelt in deze blog hoe ze bij ons bedrijf terecht is gekomen. 

Nou hier ga ik dan! Ik zal mijn Wiertz-levensweg met jullie delen. Ruim vier jaar geleden ben ik gestart als intercedente in de vestiging in Kerkrade-centrum. De zoektocht naar een baan was destijds niet makkelijk: er waren weinig tot geen interessante vacatures en ik besloot om een open sollicitatie te sturen naar Wiertz. Ongeveer anderhalve maand later kwam er een plekje vrij! Mijn nieuwe collega’s in het team van Wiertz Personeelsdiensten in Kerkrade bestond uit Nadine Drescher, Rob Schneider, Jorren Sentjens en vakantiekracht Niklas Wiertz die trouwens allemaal nog steeds werken bij Wiertz. Hartstikke gezellig!

Het begon allemaal op Schiphol, waar ik mijn laatste stage liep voor de opleiding hbo Facility Management. Door een planningsfout was mijn stageplek in de operatie al vergeven en bleek er alleen nog een plekje vrij op de HR-afdeling. Ik dacht: ‘Nee, echt niet. Ik ga niet de hele dag op kantoor zitten.’ Thuis zeiden ze: ‘Doe het gewoon, het is maar zes maanden en dan weet je in elk geval of je HR echt niet leuk vindt.’

De stageperiode vloog voorbij, het was superleuk en mega-interessant. Zowel de succesjes als probleemgevallen, alles was leuk. Zes maanden later werd me een baan aangeboden op de desbetreffende afdeling, maar besloot ik toch om samen met mijn vriend Guido terug te gaan naar Limburg om ons daar te settelen. Maar iets in de arbeidsbemiddeling zag nu ik wel zitten!

Ruim vier jaar verder is de markt in mijn korte carrière enorm veranderd, wat het werk ook interessant maakt. Geen dag is hetzelfde, geen dag is van begin tot eind volledig te plannen. Van een kracht die bij onderwijsstichting Movare werkt die ons hele contract wil aanpassen tot een schoonmaker die niet goed snapt waarom hij eigenlijk überhaupt een overeenkomst moet tekenen. Het vele schakelen maakt het echt leuk!

Nu werk ik als kantoormanager in Kerkrade met een heel ander superteam: Maud Paffen, Niklas Wiertz, Bas Lozen, Ghislaine Monsewije en Kim Heerings. Ons klantenbestand en manier van werken zijn de laatste maanden behoorlijk veranderd. Met nu nóg een inhouse-constructie bij DocMorris erbij (we zaten al in dierentuin GaiaZOO natuurlijk)! We moeten nu meer samenwerken dan dat we al deden, met omliggende vestigingen en binnen ons team. Hierdoor zijn we nog hechter geworden, daar ben ik dan ook erg trots op!

Kortom: ik kan werken onze organisatie bij iedereen aanraden. Afwisselend, uitdagend werk met superleuke collega’s!

Fleur Claessens
Kantoormanager Kerkrade
0455670152 / 0686876333
Mail / LinkedIn


Wie zijn wij?
Wiertz Company is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1997 tot een vooraanstaande speler op de Zuid-Nederlandse flexmarkt heeft ontwikkeld. Met bijna 100 collega’s en labels die voorzien in alle mogelijke personeelsbehoeftes werken we dagelijks aan het gelukkig maken van werkgevers en werknemers, waarbij oprechte persoonlijke aandacht altijd het uitgangspunt is. Wij geloven dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt!

Interesse?
Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact op met Nadine Drescher of Fabienne Sterk: 045-5639248/ 06-33330836.

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar: 06 105 468 29