BLOG: Van iedereen iets geleerd

BLOG: Van iedereen iets geleerd

Dionne kwam voor een intake naar de vestiging van Wiertz Personeelsdiensten in Weert. De intercedent die haar inschreef herkende in haar een potentiële collega en droeg haar meteen aan bij HR. Het afgelopen half jaar werkte Dionne zelf als intercedent in Weert. 

Alweer een half jaar aan het werk als intercedent! Het begon allemaal in februari, toen ik besloot om te stoppen met de studie International Business Administration aan Tilburg University, die niet aan mijn verwachtingen voldeed. Aanvankelijk nog niet bekend met Wiertz Personeelsdiensten, was ik vastbesloten een leuke administratieve baan te vinden om de rest van dit jaar zinvol in te vullen. Ik kwam aan op het kantoor in Weert zonder enig idee te hebben hoe het gesprek zou verlopen.

Ik liep binnen met het idee een leuke administratieve baan te vinden en ging de deur uit met de vraag of ik tijdelijk als intercedent het kantoor in Weert wilde komen versterken. Uiteraard was ik meteen enthousiast, omdat ik voelde dat deze baan goed bij mij zou passen. Ik kon niet wachten om met deze nieuwe uitdaging te starten!

Snel kwam ik meer te weten over de organisatie, de klantenportefeuille, vacatures en het HRM-systeem Easyflex. Afgezien van deze praktische zaken heb ik vooral veel geleerd van al mijn collega’s op andere vestigingen. Ik leerde iedereen kennen, zowel zakelijk als privé, gedurende diverse telefoongesprekken en uiteraard op de altijd gezellige kwartaalborrels. Dit heb ik echt als positief ervaren. Van iedereen heb ik iets mogen leren.

Op mijn eigen vestiging in Weert heb ik uiteraard al veel meegemaakt, zowel door hard werken als voldoende ontspanning samen met mijn collega’s Yvonne en Stan. Zo heb ik alle Engelse gesprekken en teksten voor mijn rekening mogen nemen en hebben wij in vergelijking met andere kantoren een healthy lifestyle denk ik; op de broodjes van Doedels en ijsjes van IJssalon Florence na natuurlijk… 😉

We hebben de afgelopen zes maanden in Weert mooie stappen gezet. Nieuwe klanten zijn binnengehaald, die erg tevreden met ons zijn. We hebben omliggende kantoren van Wiertz Personeelsdiensten kunnen helpen met het invullen van vacatures. Daarnaast hebben we veel mooie gesprekken gevoerd met flexkrachten en er ook een flink aantal aan de juiste baan kunnen helpen.

In september start ik met een nieuwe opleiding: Ondernemerschap & Retailmanagement aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Leuk en spannend om weer te gaan beginnen aan een nieuw avontuur! Ik ben ervan overtuigd dat er voor kantoor Weert nog heel veel mooie kansen en mogelijkheden zijn en ik hoop hier in de toekomst ook nog een bijdrage aan te mogen leveren.

Er is trouwens momenteel een vacature voor intercedent in Weert. Dus aan wie dit leest: aanrader!

Dionne Gertsen
Intercedent in Weert
0495-452 970
Mail / LinkedIn 


Wie zijn wij?
Wiertz Company is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1997 tot een vooraanstaande speler op de Zuid-Nederlandse flexmarkt heeft ontwikkeld. Met bijna 100 collega’s en labels die voorzien in alle mogelijke personeelsbehoeftes werken we dagelijks aan het gelukkig maken van werkgevers en werknemers, waarbij oprechte persoonlijke aandacht altijd het uitgangspunt is. Wij geloven dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt!

Interesse?
Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact op met Nadine Drescher of Fabienne Sterk: 045-5639248/ 06-33330836.

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar: 06 105 468 29