BLOG: Voorsorteren

BLOG: Voorsorteren

Onlangs mocht ik onderdeel zijn van het ‘100 koppen koffie’-initiatief van LWV. Een super idee waartoe Tom in een prachtig VW-busje de provincie rond rijdt om vlogs op te nemen met ondernemers in Limburg. Toen ik het eindresultaat zag hoorde ik mezelf zeggen dat “we continu schipperen tussen zo goed mogelijk doen wat je vandaag aan het doen bent en voorsorteren op de toekomst”.

Een dilemma dat zich het meest nadrukkelijk voordoet in de laatste maanden van het jaar. U zult zich ongetwijfeld herkennen in de situatie waarin we nog de laatste eindsprint trekken om het aflopende jaar zo succesvol als mogelijk te beëindigen en tegelijkertijd druk bezig zijn met het bedenken en uitwerken van de plannen voor 2019.

Bij Wiertz Company gaan we door met bij elkaar brengen van werkgevers en werknemers. We kunnen ons nu al met trots één van de grootste werkgevers van Limburg noemen met dagelijks meer dan 3.400 collega’s aan het werk verspreid over heel de provincie.

Soms is het voor ons allemaal goed om even stil te staan bij wat we bereikt hebben in deze succesvolle, ondernemende en soms ietwat te bescheiden provincie. Gelukkig faciliteert onze kalender dat via de feestdagen die er snel al weer aan komen.

Geniet van dat rustpunt en van de bereikte resultaten. Voor daarna wens ik u heel veel succes en geluk voor 2019. Het LWV heeft in 2018 bewezen dat Ondernemerschap in Limburg eeuwigheidswaarde heeft, dus laten we in 2019 de handen ineen slaan en er wederom een topjaar van maken!


Lees verder:
In september stopte de LWV Bus op de parkeerplaats van het Wiertz Company House. Bekijk hier de vlo met Roger Holtus!

Wat kunnen managers leren van Miles Davis? Roger Holtus vertelt het in deze blog!