Bouwen aan langdurige relaties

Wiertz Personeelsdiensten is een familiebedrijf. Alle medewerkers handelen hiernaar. Een van de belangrijkste doelstellingen in onze organisatie is het realiseren van partnerships. Met onze opdrachtgevers, onze zakenpartners en onze medewerkers. We willen al onze relaties optimaal ondersteunen en stimuleren. Dat kenmerkt ons als organisatie, en zo stellen we ook onze toekomstige continuïteit, stabiliteit en groei zeker. Wiertz Personeelsdiensten is een service-organisatie. Van mensen, voor mensen. We bouwen aan langdurige relaties met klanten en partners en willen daarbij excelleren als klantenpartner.

Als organisatie hanteert Wiertz Personeelsdiensten de normen en waarden van een familiebedrijf. Daarnaast kenmerkt onze werkwijze zich door het streven om een hechte werkrelatie op te bouwen met elk van onze klanten. Hierdoor krijgen we een helder beeld van hun wensen en behoeften, waardoor we hierop goed kunnen anticiperen. Want juist vanuit deze insteek kunnen wij onze klanten een duidelijke meerwaarde leveren.

De lust tot ondernemen zit ons in het bloed; vol energie, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden voor onze klanten. Onze inzet is erop gericht om onze klanten maximale ondersteuning te bieden door ideeën en initiatieven te leveren die hen daadwerkelijk vooruit helpen.

Wiertz Personeelsdiensten is uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Maar pas als we weten wat úw wensen zijn, kunnen we echt maatwerk leveren en zo onze rol als excellente servicepartner waarmaken. Een hechte en vooral duurzame werkrelatie is hiervoor een eerste voorwaarde.

  • We zijn persoonlijk verantwoordelijk
  • We hechten grote waarde aan continuïteit
  • We behandelen opdrachtgevers met egards
  • We hanteren een reële prijsstelling
  • We onderscheiden ons
  • We besteden aandacht aan ieder detail
  • We stellen ons open voor kritiek