Bellers gezocht!

Loop jij de hele dag met je telefoon in je hand en weet jij als geen ander met service het verschil te maken bij klanten? Heel mooi, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Callcenter Medewerker rinkelt bij jou altijd een belletje!

Het aantal callcenters in Limburg groeit en dus ook het aantal nieuwe vacatures. Dat is natuurlijk heel goed nieuws als je op zoek bent naar een leuke en afwisselende job en wilt werken in een dynamische omgeving waar iedere dag weer anders is.

Ben jij klaar om voor Mercedes Benz, Bol.com, Nespresso of een ander aansprekend topbedrijf aan de slag te gaan?

 

Werken in een callcenter

Als Callcenter Medewerker ben jij het visitekaartje voor een van deze topbedrijven en maak je met service hét verschil bij klanten. Je gaat werken in een dynamische omgeving waar iedere dag weer anders is. Denk je bij een callcenter alleen aan bellen dan heb je het mis! Tegenwoordig gaat het contact met klanten veel verder. Klanten kiezen namelijk zelf hun manier om met jou in contact te komen. Binnen een callcenter wordt daarom via verschillende  kanalen gecommuniceerd. Natuurlijk via de telefoon maar denk ook aan communicatie via de e-mail, chat en social media.

Benieuwd of werken in een callcenter iets voor jou is? Je komt hier snel achter met onze Callcenter Fit Test.

 

Grijp die kans en laat zien wat jij in je mars hebt!

Vind je het leuk om vanuit een servicedesk van bijvoorbeeld Bol.com, Mercedes Benz of H&M klanten te helpen die met hun handen in het haar zitten? Krijg je een kick als je een verloren klant vol overtuiging terugwint? Weet je veel van mobiele telefonie, tablets en laptops of heb je een passie voor koffie en wil je een echte Nespresso kenner worden?

Je kunt nu laten zien wat jij in je mars hebt! Nieuwsgierig? Bekijk onze actuele vacatures en neem vandaag nog contact op!

 

 

bollogo-web_rgb_600x181mercedes-benz-logo-3
nespresso

1280px-hm-logo

Direct aan de slag?

Wil jij het liefst morgen al beginnen met werken? Schrijf je dan meteen in en geef aan dat je op zoek bent naar een leuke callcenter job. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Heb je vragen neem dan gerust contact op met een van onze kantoren bij jou in de buurt.

 

 

Inschrijven bij Wiertz Personeelsdiensten

500

* = verplichte velden