Carrièremaker: Geroni

Carrièremaker: Geroni

Mijn naam is Geroni Sanfilippo en ik ben 30 jaar oud. In augustus 2018 ben ik gestart bij Wiertz Company, vestiging Maastricht. Sinds februari 2021 werk ik in Wiertz Company House in Kerkrade voor Wiertz Direct. Een mooie nieuwe uitdaging waarbij we een extra dienstverlening van Wiertz Company ontwikkelen en in de markt zetten.

 Wat maakt het werken bij Wiertz Company zo leuk?

De dynamische wereld van de arbeidsmarkt waarin wij opereren. Geen dag is hetzelfde, en elke dag brengt weer nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee. De collega’s en het teamgevoel dat elke dag weer zichtbaar en voelbaar is. Met al onze collega’s van de verschillende vestigingen en Wiertz Company House doen we ons uiterste best om mensen aan een baan te helpen. Onze successen worden goed gevierd en ikzelf hou ook wel van een feestje.😉

Hoe is je carrière bij Wiertz Company begonnen?

In mijn vorige baan miste ik het contact met mensen. Tijdens een avondje stappen kwam ik een kennis van mij tegen en hij werkte bij vestiging Maastricht. Onder het genot van een drankje vertelde hij met veel enthousiasme over het werk van consultant bij Wiertz Company. Daarna vroeg hij aan mij ‘’is dat niet de ideale baan voor jou?’’  ‘’Stuur je cv naar mij en stel ik je voor bij HR’’. Zo gezegd, zo gedaan en in augustus 2018 ben ik gestart als consultant bij vestiging Maastricht. Al snel kreeg ik het vertrouwen van mijn leidinggevende en mocht ik een aantal leuke klanten onder mijn hoede nemen. Vervolgens heb ik ook parttime als Inhouse consultant gewerkt. Na ongeveer 2,5 jaar gewerkt te hebben bij vestiging Maastricht wilde ik doorgroeien. Gelukkig was mijn ontwikkeling niet onopgemerkt gebleven en werd ik gevraagd om te werken bij de nieuwe dienstverlening van Wiertz Company, genaamd Wiertz Direct, met het doel om ons digitaal nog meer op de kaart te zetten.

En wat zijn de stappen die je doorlopen hebt? 

Vanaf dag één heb ik aangegeven dat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen en doorgroeien. Hier had ik dan ook mijn pijlen op gericht. Toen de vacature van Inhouse consultant openstond, heb ik hier direct op gesolliciteerd om een bredere ervaring op te doen in de uitzendwereld. Daarnaast heb ik tijdens de een-op-een momenten met mijn leidinggevende altijd aangegeven dat ik elke kans wil aanpakken binnen Wiertz Company waarbij ik mijzelf kan ontwikkelen en uitdagen. Zoals al genoemd, was mijn ontwikkeling niet onopgemerkt gebleven en werd ik door HR gevraagd om in gesprek te gaan om de mogelijkheden van de nieuwe dienstverlening te bespreking. Dit gesprek pakte goed uit en sinds februari 2021 werk ik met veel plezier en enthousiasme voor Wiertz Direct.

Beschrijf Wiertz Company in 3 woorden

  • Familiebedrijf
  • Informeel
  • Ondernemend

Hoe omschrijf je je collega’s?

Gezellig, enthousiast en oprecht. Binnen Wiertz Company hangt een informele sfeer. Je kunt altijd bij een collega terecht om te sparren, voor advies of even voor een gezellig praatje.