Chantal Ozek-Stikfort (Rabobank): ‘ZUID recruiters denkt mee over mijn persoonlijke ontwikkeling’

Chantal Ozek-Stikfort (Rabobank): ‘ZUID recruiters denkt mee over mijn persoonlijke ontwikkeling’

Chantal Ozek-Stikfort is als receptioniste een belangrijk visitekaartje van het adviescentrum Rabobank Centraal Zuid-Limburg in Bocholtz. Ze werkt al drie jaar bij de bank en ervaart de wisselwerking met ZUID recruiters als ‘zeer professioneel’. “Het stukje persoonlijke aandacht vind ik echt fijn!”

Hoe ben je in contact gekomen met ZUID recruiters?
Chantal Ozek-Stikfort: “Ik werk al sinds maart 2015 bij het adviescentrum van Rabobank Centraal Zuid-Limburg in Bocholtz. Het eerste half jaar ben ik via Hostesses van Oranje begonnen. Daarna besloot Rabobank een partnership met ZUID recruiters aan te gaan en heb ik opnieuw moeten solliciteren voor deze functie. En met succes!”

Wat was jouw eerste indruk van ZUID recruiters?
“Zeer goed. Een professionele club, dat merkte ik direct tijdens het eerste sollicitatiegesprek. Verder waren het allemaal vriendelijke medewerkers en is me het prachtige kantoor bijgebleven.”

Was er een verschil in de werkwijze van Hostesses van Oranje en ZUID recruiters?
“Ja, je merkte wel een verschil. Bij ZUID recruiters wist ik meteen wie mijn contactpersoon was, hoe ik de uren moest invullen en verliep het onderlinge contact soepeler. Om de week had ik een werkbespreking met de ZUID recruiter (eerst Ivo Franssen, nu Roel Zuijlen, red.) en mijn collega-receptionistes. En bij vragen werd er altijd heel snel gereageerd. Dat geeft je een prettig en vertrouwd gevoel.”

Hoe ervaar je het nu bij het adviescentrum van de Rabobank?
“Heel goed! Ik werk er graag en vind het super leuk om te doen. Het is een prachtige omgeving en ik heb topcollega’s. Samen met twee andere dames vorm ik het team van receptionistes. Dat is een goed op elkaar ingespeeld team. We helpen elkaar waar nodig en zijn zeer oplossingsgericht.”

ZUID recruiters ‘zet de puntjes op de i’. Hoe heb jij hier iets van gemerkt?
“Ik word continu op de hoogte gehouden van de zaken die er spelen. Ik krijg ook snel antwoord terug bij eventuele vragen en of punten van onze kant. Bovendien wordt er actief meegedacht als ik cursussen wil volgen om me persoonlijk te ontwikkelen. ZUID recruiters stimuleert dit ook sterk, zodat ik kan blijven groeien. Zo heb ik vorig jaar een hospitalitytraining gehad. Ik moet ook zeggen dat ik Roel en Michael Hendriks (commercieel manager ZUID recruiters, red) regelmatig zie bij de Rabobank om kort bij te praten. Dat stukje persoonlijke aandacht vind ik fijn!”

Welk cijfer zou u op een schaal van 1 tot 10 geven aan ZUID recruiters?
“Een 9, absoluut! Ik zou jullie ook hoe dan ook adviseren richting m’n familie, vrienden en kennissen. Dan weet ik in ieder geval dat het goed komt.”