Coronavirus

Alle vragen over het virus en je vragen over werk

We begrijpen dat je met veel vragen zit en je wellicht zorgen maakt om het Coronavirus en de gevolgen voor je op het werk. Wij willen je zo goed mogelijk helpen in deze onzekere tijd. Ook als je vraag er niet tussen staat neem dan contact op met een van onze kantoren bij jou in de buurt, wij zijn er voor je!

Ik zoek een baan

Jazeker! We zoeken op dit moment enorm veel mensen. Je kunt per direct starten, bekijk onze vacatures!

Deze gaan gewoon door, alleen in een andere vorm, via de telefoon of met videobellen. We proberen de afspraken op een zo veilig mogelijke wijze te laten verlopen.

Neem contact op met een van onze kantoren of bekijk onze vacatures. We hebben genoeg opdrachtgevers om je weer direct aan werk te helpen. Samen staan we sterk!

Ik werk via Wiertz Personeelsdiensten

Onze eerste prioriteit is de gezondheid van onze (flex-)collega’s en onze klanten. Om die reden hebben we een aantal maatregelen genomen zoals gedeeltelijk thuiswerken, afstand houden tot elkaar en strikte hygiëne afspraken.

Er worden door de overheid veel maatregelen genomen om iedereen te beschermen. Wij zitten elke dag bovenop de continu veranderende omstandigheden en reageren direct. Blijf zelf ook de adviezen van het RIVM opvolgen en houd voldoende afstand van anderen, was regelmatig je handen en hoest of nies in je elleboog.

Dankzij die maatregelen zijn we gewoon geopend, bereikbaar en loopt het merendeel van ons werk gewoon door. Is er bij je huidige opdrachtgever even geen werk, meld je dan direct bij je contactpersoon, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je direct elders aan de slag kunt. Uiteraard staan we in nauw contact met onze opdrachtgevers, dus zodra we over krimp geïnformeerd worden zullen we contact met je opnemen.

Heb je vragen die specifiek jou aangaan, meld je dan gerust bij je contactpersoon of een kantoor bij jou in de buurt. Hij of zij is bereikbaar via de bekende kanalen.

Wij volgen hiervoor de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Bespreek jouw situatie met jouw contactpersoon. Kijk op de website van de rijksoverheid voor de laatste updates.

Hou je aan de hygiënemaatregelen:

  • Hou 1,5 meter afstand!
  • Was je handen regelmatig
  • Hoest of nies in je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen
  • Vermijd grote groepen
  • Blijf thuis, spreek zo min mogelijk af met vrienden en bekenden

Het is je eigen verantwoordelijkheid hoe te handelen, maar volg eerst  het protocol zoals dat door het RIVM is afgegeven. Mocht er dan sprake zijn van het virus: Bel dan direct je opdrachtgever en informeer je contactpersoon bij Wiertz Personeelsdiensten. Zo is iedereen op de hoogte en kunnen zij verdere maatregelen bespreken.

De mogelijkheid is alleen van toepassing als het bedrijf waarvoor je werkt dit ook bepaalt. Zij stellen dan zaken beschikbaar, maar niet elk bedrijf heeft deze mogelijkheid. Je kunt altijd alles bespreekbaar maken met het bedrijf waar je voor werkt m.b.t. de regels van thuiswerken.

Probeer thuis te blijven en volg de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid.

Maar neem contact op met je contactpersoon en laat je werkgever iets weten, eventueel kan er thuis gewerkt worden.

 

Je hoeft je niet ziek te melden maar neem dan contact op met je contactpersoon. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Alleen als je officieel thuiswerkt, maar dit ligt ook aan je contract en de afspraken met je werkgever. Neem contact op met je contactpersoon.

Deze hoef je op dit moment nog niet terug te betalen. We bekijken de situatie iedere week opnieuw en kijken hoelang dit gaat duren.

Neem dan contact op met je contactpersoon en wij zoeken samen een passende oplossing. Er zijn voldoende vacatures en bedrijven die urgent mensen zoeken. Wij hebben je hard nodig in deze periode en willen er voor jou zijn!

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

diagram

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

Ga verder naar de website