Daily Fresh Food kiest voor Wiertz Company

Daily Fresh Food kiest voor Wiertz Company

Daily Fresh Food heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Wiertz Company. Algemeen directeur Marcel Devilee heeft getekend voor een partnership die naast het leveren van flexkrachten ook payrolling en HR-advies omvat.

Michael Hendriks, Salesmanager van Wiertz Company is opgetogen dat hij een gerenommeerde naam als Daily Fresh Food mag toevoegen aan de opdrachtgevers in Limburg. “Daily Fresh Food is een werkgever die uitstekend bij ons past. Een familiebedrijf dat mooie versproducten maakt en levert. Flexkrachten willen er graag werken.”  Commercieel Manager Midden-Limburg Ivo Smeets vult aan: “Daily Fresh Food is een bedrijf waar onze flexkrachten zich welkom en gewaardeerd voelen. We hebben in korte tijd al een flink aantal kandidaten blij kunnen maken met een baan bij Daily Fresh Food.”

Daily Fresh Food: alles gericht op een beter leven voor iedereen
Daily Fresh Food is een totaalleverancier van groente, fruit, vlees, vis. Van vers tot diepvries en van boodschappen tot maaltijd. Het credo is niet voor niets Better Food, Better Life. Zo biedt het bedrijf hoogwaardige producten, maaltijden en concepten van sterrenzaak tot eetcafé en academisch ziekenhuis tot zorginstelling.

Jaarlijks bereidt Daily Fresh Food vanuit de grootste slow food keuken van Nederland ruim 6 miljoen maaltijden. Deze worden beleverd aan meer dan 500 horecabedrijven en 80 grote zorginstellingen door heel Nederland en België.

Foto: Ivo Smeets, Mark Habets, Marcel Devilee (algemeen directeur Daily Fresh Food), Michael Hendriks en Roel Zuijlen.


Lees verder:
Wiertz Company heeft een raamovereenkomst voor drie jaar gesloten met internetapotheek DocMorris. Beide partijen bekrachtigen hiermee hun huidige samenwerking tot en met 2021.

Is er eigenlijk wel sprake van krapte op de arbeidsmarkt? Wat kunnen managers leren van Miles Davis? Waarom zijn banken eigenlijk gesloten op Goede Vrijdag? Het zijn vragen die Roger Holtus beantwoordt in de verzameling columns uit 2018 die onder de titel ‘Vertrouwen in de toekomst’ gebundeld zijn. Bestel hier een gratis exemplaar!