De nieuwe naam van onze payrolldienstverlening: Payroll Nederland

De nieuwe naam van onze payrolldienstverlening: Payroll Nederland

De payrollbedrijven Payroll Limburg.nl en Payroll Nederland.nl gaan samen verder onder de naam Payroll Nederland. Hiermee worden de twee organisaties verweven tot één grote payrolldienstverlener. De samenvoeging is een gevolg van de groeiende vraag van opdrachtgevers om ook buiten Limburg payrolldiensten af te nemen. 

Gemakkelijk, zonder risico’s, voordelig én betrouwbaar, werknemers in goede handen. Dát is waar  Payroll Nederland voor staat. Natuurlijk gebeuren alle administratieve handelingen grotendeels online, maar de kracht schuilt in de persoonlijke aanpak. Payroll Nederland wordt gekenmerkt door een menselijke, persoonlijke, ondernemende en familiaire cultuur. In de vaak onpersoonlijke wereld van payroll is dat onderscheidend: met Payroll Nederland begint u daadwerkelijk een nieuwe dag!

Roger Holtus, CEO van moederbedrijf Wiertz Company licht toe: “Ik ben trots dat we deze stap zetten als gevolg van de groeiende vraag van onze huidige opdrachtgevers. Nu gaan twee labels als één krachtig bedrijf verder. Ik ben er zeker van ook buiten Limburg van toegevoegde waarde te zijn, dus zie de toekomst van Payroll Nederland met vertrouwen tegemoet.”

Member of Wiertz Company
Payroll Nederland maakt deel uit van Wiertz Company. Wiertz Company is een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Sinds de start in 1997 is Wiertz Company uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Zuid-Nederlandse arbeidsmarkt. De labels Wiertz Personeelsdiensten, Wiertz Gastvrij, Payroll Nederland, Contracting Limburg en ZUID recruiters, maken onderdeel uit van Wiertz Company. Het familiebedrijf wil met gevoel voor de markt continue de beste oplossingen bieden voor flexibele arbeid, van starters tot professionals, van ongeschoold tot hoogopgeleide professionals.


Lees verder: 
Ook komende zomer werken er weer tienduizenden jongeren als vakantiekracht. Roger Holtus ziet daarbij nog een kans voor het bedrijfsleven: vakantiewerk als een vorm van recruitment marketing. “Ook over een aantal jaar heb je als bedrijf nieuwe medewerkers nodig.”

Wiertz Company presenteerde onlangs het Sociaal Jaarverslag 2018. Het biedt een inkijkje in het jaar van de HR dienstverlener, dat in het teken stond van ontwikkeling. Het Sociaal Jaarverslag wordt online gepubliceerd en in gedrukte vorm.