Onze Diensten

Wiertz Personeelsdiensten is een allround specialist in personeelsvraagstukken met een uitstekende kennis van de regionale arbeidsmarkt. Met onze verschillende op maat ingerichte diensten zorgen wij voor een succesvolle invulling van de flexibele schil van uw bedrijf.

Sterk in Werk

Wij zijn sterk in werk. En dat maken wij waar. Met ruim 15 kantoren zijn wij het sterkst lokaal vertegenwoordigd uitzendbureau in Limburg. Wij bemiddelen elke dag met veel enthousiasme en passie flexwerkers voor tijdelijke- en vaste banen op alle opleidingsniveaus en in alle branches.

Wij streven altijd naar de beste inzet van ieders talent. Dit doen wij met passie, ondernemersgeest en met de kwaliteit waarvoor wij bekend staan. Wij geloven in onze lokale aanpak en wij geloven in persoonlijke aandacht en persoonlijke begeleiding.

Voor een snelle en perfecte match met uw vacature is vaak specialistische kennis nodigĀ en daarom hebben wij verschillende diensten hiervoor ingericht. Onze diensten zijn:

  • Wiertz Uitzenden (flexibel inzet van tijdelijk personeel)
  • Wiertz Internationaal Recruitment (werven over de grens)
  • Wiertz Professionals (medewerkers bij Wiertz in vaste dienst)
  • Wiertz Inhouse Services (alle diensten bij u op locatie)
  • Wiertz Gastvrij (specialist in Horeca)
  • Wiertz Callcenter Solutions (flexspecialist in telefonische klantenservice)
  • Wiertz Onderwijs Services (flexibele invalkrachten voor het onderwijs)

Of het nu om werk voor een paar uur, voor een paar weken, voor een paar maanden of uiteindelijk om een vaste baan gaat, het is onze uitdaging om deĀ ideale matcht met uw vacature te maken en u snel de beste kandidaat aan te bieden. Lees gerust verder welke dienst voor u interessant is en wat wij voor u kunnen betekenen.