Op zoek naar callcenter medewerkers

Wiertz Callcenter Solutions is dé Limburgse flexspecialist in de telefonische klantenservice. We bieden ieder bedrijf een passende oplossing en voorzien onze opdrachtgevers van ervaren callcentermedewerkers met de juiste kennis, training en achtergrond.

Wiertz Callcenter Solutions

De Limburgse flexspecialist in telefonische klantenservice

Wiertz Callcenter Solutions is gespecialiseerd in het leveren van flexibel personeel in de telefonische klantenservice. De kern van onze dienstverlening is de combinatie van ons uitgebreide vestigingennetwerk en unieke op de klantenservice toegesneden selectie- en vaardigheidstesten. We zijn dus altijd in staat om snel de juiste kandidaat te werven voor iedere vacature in de klantenservice.

Met Wiertz Callcenter Solutions kiest u voor betrokken specialisten met ervaring in de Limburgse callcenters. Onze uitzendkrachten zijn zorgvuldig geselecteerd en worden uitstekend begeleid en getraind. Ook als u buitenlandse flexkrachten zoekt, bent u bij Wiertz Callcenter Solutions aan het juiste adres. Omdat wij al jarenlang actief zijn op de open Europese arbeidsmarkt hebben wij een betrouwbaar netwerk van contactpersonen en wervingskanalen opgebouwd.