Op zoek naar horecamedewerkers

Met Wiertz Gastvrij bieden wij een horecapool voor verschillende relaties aan die wordt gevormd voor een vaste groep van ervaren horecaspecialisten. Door de wensen van u aan te sluiten op deze pools, krijgt uw organisatie toegang tot ervaren krachten die dan ook bekend zijn met de wensen, voorschriften, sfeer en omstandigheden die uw bedrijf uniek maken.

Wiertz Gastvrij

Topkrachten voor Limburgse horeca en hospitality

Wiertz Gastvrij is het horecalabel van ons familiebedrijf en gespecialiseerd in het ontzorgen van de Limburgse horeca op het gebied van flexibel personeel. Dagelijks werken er minimaal 200 horecakrachten via Wiertz Gastvrij voor opdrachtgevers in de hele provincie. Er maken inmiddels 400 krachten deel uit van onze horecapool.

Wij zetten ons vanuit vakkennis en kwaliteitsbesef dagelijks in voor trefzekere oplossingen. Wij garanderen maatwerk in after-sales en scherpen steeds onze expertise aan, zodat u kunt rekenen op kundige medewerkers. Bovenal wordt onze ondernemingsvisie ingekleurd door gastvrijheid. Als partner verdient u de beste oplossing, kwalitatief gewaarborgd tot in alle finesses.

Wilt u meer weten over ons label Wiertz Gastvrij, neem dan vrijblijvend contact op met onze branchemanager Taco van der Bijl.

 

quote-marks_orange

Taco van der Bijl is een bekende naam in de Limburgse horeca. Hij was jarenlang eigenaar van Sjinkerij De Bóbbel dat in 2011 werd uitgeroepen tot beste café van Nederland en werkte verder bij Teaching Hotel Chateau Bethlehem en UWC MaastrichtTaco van der Bijl is verantwoordelijk voor Wiertz Gastvrij in heel Limburg. Hij werkt dagelijks aan de concrete invulling van horecavacatures. Aangezien hij zelf heeft gewerkt in de top van de Limburgse horeca, treft u in Taco een deskundige gesprekspartner op het gebied van alle personeelsvraagstukken in de horeca. Binnen Wiertz Gastvrij ziet Taco van der Bijl toe op de kwaliteit van de werving, verzorgt hij de diverse trainingen en ondersteunt onze vestigingen bij alle aan horeca gelieerde vraagstukken. Het succes van horecaspecialisme Wiertz Gastvrij gaan we in Limburg verder uitbouwen.

 

Referenties

Verschillende toonaangevende bedrijven, zoals Museumplein Kerkrade, MECC Maastricht, O’seven, Maison van den Boer, RODA JC Kerkrade, Oostwegel Collection, PSV en Van Melick Catering werken naar tevredenheid samen met Wiertz Gastvrij. Wiertz Gastvrij levert daarnaast het horecapersoneel tijdens de TEFAF. Wiertz Gastvrij onderscheidt zich door kwaliteit, ondernemerschap en het meedenken met onze opdrachtgevers. Sterk in horecawerk!