Uitzendbureau Inhouse nodig?

In sommige gevallen is het handig wanneer een uitzendbureau letterlijk bij een opdrachtgever in huis zit. Bijvoorbeeld in situaties waar frequente productie pieken en dalen aan de orde zijn. Wanneer een opdrachtgever veel en frequent gebruikt maakt van uitzendkrachten, of wanneer men speciale wensen heeft.

Wiertz Inhouse Services

Een uitzendbureau in huis

Als u regelmatig gebruik maakt van een groot aantal uitzendkrachten voor structurele instroom of voor een bepaalde piek heel wat tijdelijke medewerkers nodig heeft, is een onze dienst Wiertz Inhouse Services voor uw bedrijf wellicht de beste oplossing.

Met een eigen inhouse kantoor vindt u de juiste invulling voor uw vaste en flexibele vraag. Wij zorgen ervoor dat het totale instroom-, doorstroom- en uitstroomproces eenvoudig en efficiënt wordt beheerd en de capaciteitsvraagstukken zo snel mogelijk ingevuld worden met geschikte kandidaten. Zo zijn wij samen in staat om zowel op Flex als op HR gebied te anticiperen op de ontwikkelingen binnen uw bedrijf en de markt waarin u opereert.

Een Wiertz Inhouse Services oplossing in huis, betekent dat u kiest voor maatwerk. Een oplossing die aansluit bij uw vraagstukken en uitdagingen, maar gebaseerd is op onze aanwezigheid binnen uw bedrijf en direct aansluit  bij de operationele gang van zaken.