Op zoek naar werk in Nederland

Veel mensen fantaseren erover om hun koffer te pakken en op avontuur te gaan. Vanuit Duitsland en Belgiƫ ligt Nederland letterlijk om de hoek. Met Wiertz International Recruitment helpen wij Belgische, Duitse en Poolse arbeidskrachten bij het vinden van een baan in Nederland.

Wiertz International Recruitment

Op zoek naar werk in Nederland

Wiertz International Recruitment is gespecialiseerd om werkgevers te begeleiden in het aantrekken van gemotiveerde en bekwame medewerkers in het Europese buitenland, met het zwaartepunt in Duitsland en Polen.

Omdat wij al jarenlang actief zijn op de open Europese arbeidsmarkt hebben wij een betrouwbaar netwerk van contactpersonen en wervingskanalen opgebouwd. Wiertz International Recruitment opereert vanuit onze kantoren in Venlo en in Herzogenrath (Duitsland) en Wroclaw (Polen). Dit biedt ons een uniek voordeel gezien hun unieke ligging en met name het achterland dat wij bereiken. Op elk van onze kantoren zijn er Pools en Duits sprekende intercedenten werkzaam zodat medewerkers in hun eigen taal benaderd en ondersteund worden.

Natuurlijk zorgen wij voor de volledige administratieve afhandeling en begeleiding van alle noodzakelijke formaliteiten voor u en uw nieuwe buitenlandse medewerker. Daarnaast nemen wij de werkgeversverplichting voor onze rekening. Dit alles gebeurt geheel conform de voorschriften van de EU.