Excellente invalkrachten voor het onderwijs

Met Wiertz Onderwijs Services bieden wij het onderwijs een uitstekende flexibele oplossing waarmee wij een nijpend tekort aan invalkrachten eenvoudig ondervangen en de kwaliteit van het onderwijs waarborgen.

Wiertz Onderwijs Services

Flexibiliteit en poolmanagement voor het onderwijs

Met Wiertz Onderwijs Services bieden wij u een flexibele oplossing waarmee wij uw vraag naar vervangende leerkrachten volledig invullen. Via onze pool met gekwalificeerde leerkrachten bieden wij u maximale flexibiliteit en kunnen wij u altijd direct een geschikte invalkracht ter beschikking stellen zodra de nood aan de man is.

Wij ontlasten u volledig en zorgen voor de juiste arbeidsovereenkomsten, werknemersdossiers en nemen de verloning van vervangende leerkrachten geheel voor u uit handen.

 

 

Wilt u meer weten over onze specifieke onderwijsdienst, neem dan vrijblijvend contact op met onze onderwijsspecialisten

 

Fleur Claessens

Fleur Claessens

Kantoormanager
f.claessens@wiertz.com
0455670152 / 0686876333

LinkedIn

 
Michael Hendriks

Michael Hendriks

Salesmanager
m.hendriks@wiertz.com
06-46700400

LinkedIn

Onderwijs & Wet Werk en Zekerheid

Als gevolg van de Wet Werk en Zekerheid kan een school invalkrachten slechts een paar keer inschakelen waarna er een verplichting ontstaat om hen een vast contract aan te bieden. Dit vormt in de meeste gevallen een knelpunt omdat de financiële middelen hier ontoereikend voor zijn en omdat er vaak onvoldoende inzicht is in demografische ontwikkelingen waardoor een vast contract aanbieden een risico is.

 Movare over Wiertz Onderwijs Services

 

Vervangen bij MOVARE betekent terecht komen in een organisatie die serieus omgaat met haar personeel. Immers de instroom van jonge enthousiaste leerkrachten vormt een kapitaal voor de toekomst. Met Wiertz Onderwijs Services hebben we een partner die onze organisatie en de behoefte aan flexibiliteit in het onderwijs niet alleen begrijpt, maar echt een wezenlijke bijdrage levert zodat kinderen op onze scholen dagelijks les krijgen van een gekwalificeerde en gemotiveerde leerkracht.

Danny Krijgsman-Essers, Hoofd Personeel, Onderwijs en Kwaliteit bij MOVARE