Voor een snelle en perfecte match met uw vacature

Of iemand nu op zoek is naar een uitzendbaan of een vaste baan, eenvoudig of moeilijk werk. Bij Wiertz Uitzenden gaat het om alle uitzendbanen tot en met MBO niveau. Werk voor een paar uur, voor een paar weken, voor een paar maanden of uiteindelijk een vaste baan. Het is onze uitdaging om een ideale match met uw vacature te maken en u  snel de beste kandidaat aan te bieden.

Wiertz Uitzenden

Voor een snelle en perfecte match met uw vacature

Of iemand nu op zoek is naar een uitzendbaan of een vaste baan, eenvoudig of moeilijk werk. Bij Wiertz Uitzenden gaat het om alle uitzendbanen tot en met MBO niveau. Werk voor een paar uur, voor een paar weken, voor een paar maanden of uiteindelijk een vaste baan. Het is onze uitdaging om een ideale match met uw vacature te maken en u snel de beste kandidaat aan te bieden.

Dat alles doen we op een bijzondere manier. Mensen die voor ons aan de slag gaan, kunnen rekenen op een persoonlijke begeleiding. Als het nodig is gaan we zelfs de eerste keer mee naar hun nieuwe werkplek. Regelmatig hebben we contact om te vragen hoe het loopt. En zijn er problemen dan lossen we die gewoon op!

Onze flexkrachten kunnen rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Als lid van de ABU genieten onze flexkrachten van alle voordelen van een uitstekende CAO. Pensioen, scholing, ziekteverzekering, vakantiedagen…aan alles is gedacht!