DocMorris kiest voor samenwerking met Wiertz Company

DocMorris kiest voor samenwerking met Wiertz Company

Wiertz Company heeft een raamovereenkomst voor drie jaar gesloten met internetapotheek DocMorris. Beide partijen bekrachtigen hiermee hun huidige samenwerking tot en met 2021.

Roger Holtus, Managing Director van Wiertz Company is verheugd een gerenommeerde naam als DocMorris te mogen toevoegen aan de opdrachtgevers in Parkstad. “DocMorris is een bedrijf dat goed bij ons past: euregionaal georiënteerd, ambitieus en innovatief. Daarnaast staat het goed zorgen voor medewerkers altijd hoog op de agenda.”  Commercieel Manager Zuid-Limburg Igor Buck vult aan: “DocMorris is een bedrijf waar onze flexkrachten zich welkom en gewaardeerd voelen. Kortom, een bedrijf waar ze graag werken. Dat maakt het een dankbaar bedrijf om voor te werven.”

Lokale vestigingen van toegevoegde waarde
“Het lokale vestigingennetwerk van Wiertz Personeelsdiensten blijkt van toegevoegde waarde in onze werving en een waardevolle aanvulling op de samenwerking met onze andere landelijke flexpartner”, zegt René Michel, director Warehouse van DocMorris. “De eerste weken van onze samenwerking verlopen prima.”

DocMorris gaat stevig uitbreiden
DocMorris kondigde eerder deze maand aan te gaan uitbreiden. In de eerste helft van 2020 verrijst er een nieuw logistiek gebouw van 20.000 vierkante meter op bedrijventerrein Avantis in Heerlen. De nieuwe faciliteiten maken het mogelijk dertig miljoen pakketten per jaar te versturen, hetgeen drie keer zoveel is dan nu het geval is.