Dorena Gulpers nieuwe jurist ZUID juristen

Dorena Gulpers is per 1 september gestart als jurist van ZUID juristen, het juridisch label van Wiertz Company.

De 41-jarige Dorena Gulpers is woonachtig in Landgraaf en beschikt over een ruime juridische ervaring. In 2002 voltooide Dorena haar rechtenstudie aan de Universiteit Maastricht. Hierna startte zij haar loopbaan in de advocatuur waar zij met name zaken behandelt op het gebied van contractenrecht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Binnen Wiertz Company zal Dorena Gulpers vanuit ZUID Juristen allround commerciële juridische diensten aanbieden aan ondernemers. Daarnaast zal zij als legal counsel verantwoordelijk zijn voor de juridische zaken. Een mooie aanvulling op de dienstverlening van Wiertz Company in de wereld van mens en werk.

Groeiambities waarmaken
“Met de toevoeging van Dorena Gulpers beschikken we over een daadkrachtig persoon die zeer waardevolle kennis en ervaring meeneemt vanuit haar juridische verleden bij diverse organisaties”, geeft Roger Holtus, CEO van Wiertz Company aan. “Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met haar onze groeiambities waar gaan maken en een mooie toekomst tegemoet gaan.”

’’Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging met Wiertz Company. Samen kunnen wij het brede dienstenpakket van Wiertz Company kracht bijzetten op juridisch vlak’’ aldus Dorena Gulpers.

Contact opnemen met Dorena?
Mail d.gulpers@zuidjuristen.nl of bel 045-563 92 40