Edith Hageman-Wolters nieuwe CCO Wiertz Company

Edith Hageman-Wolters is per 1 augustus benoemd tot de nieuwe Commercieel Directeur (CCO) van Wiertz Company. Samen met CEO Roger Holtus en CFO Luc Prevoo vormt zij dan de statutaire directie van de toonaangevende marktleider op het gebied van mens en werk. 

Ruime ervaring in de branche
De 46-jarige Edith Hageman-Wolters is woonachtig in Didam en geen onbekende in de uitzendbranche. Zij beschikt over een ruime branche-ervaring, opgedaan bij verschillende uitzendorganisaties. Zo was ze voorheen als Commercieel Directeur verbonden aan OTTO Work Force Nederland. Daarvoor werkte ze geruime tijd bij Start People en Unique.

Binnen Wiertz Company fungeert Edith Hageman-Wolters als Commercieel Directeur (CCO) naast CEO Roger Holtus en CFO Luc Prevoo en zijn ze gezamenlijk verantwoordelijk voor de groei van Wiertz Company. De portefeuille van Hageman-Wolters heeft de focus op acquisitie en relatiebeheer. Hiertoe geeft ze sinds 1 augustus direct leiding aan de Commercieel Managers en Sales Managers van Wiertz Company.

Groeiambities waarmaken 
“Met de komst van Edith Hageman-Wolters beschikken we over een daadkrachtig persoon die zeer waardevolle kennis en ervaring meeneemt vanuit haar verleden bij OTTO Work Force, Start People en Unique”, geeft Roger Holtus, CEO van Wiertz Company aan. “Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met haar onze groeiambities waar gaan maken en een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Toonaangevende marktleider
Wiertz Company bestaat inmiddels 23 jaar en is een allround HR-dienstverlener, actief in de wereld van mens en werk. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf, waarbij het Rijnlands gedachtegoed de grondslag is: ondernemen met oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnerships.

Sinds de start in 1997 is Wiertz Company uitgegroeid tot de toonaangevende marktleider op het gebied van mens en werk in Zuidoost-Nederland en daarbuiten steeds nadrukkelijker actief met gespecialiseerde diensten.

Met labels zoals Wiertz Personeelsdiensten, ZUID recruiters, ZUID juristen, ZUID salarisverwerkers, Payroll Nederland en Contracting Nederland heeft de organisatie 26 filialen binnen en buiten Zuidoost-Nederland en ook in Duitsland en Polen. Er werken dagelijks 100 vaste medewerkers en ruim 4000 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers. Hierdoor noteert Wiertz Company in 2020 een autonome begroting van bijna 80 miljoen euro.