Een tevreden gast is onze sterkte!

Een tevreden gast is onze sterkte!

Wij combineren ons horeca-vakmanschap met meer dan 23 jaar ervaring in de uitzendbranche!

Ons Wiertz Gastvrij-team bestaat uit enthousiaste en gastvrije persoonlijkheden die een stap extra zetten voor uw en onze dienstverlening. Samen hebben ze hun sporen in de horeca en uitzendbranche volop verdiend. Gedrevenheid is het keyword in dit team. Het team zet samen de schouders eronder en werkt graag een dag of avond mee om zo samen de perfecte match te maken. Wij leggen uw gasten in de watten en zijn daarmee het ultieme visitekaartje voor uw bedrijf.

Alle kandidaten die zich inschrijven bij Wiertz Gastvrij komen eerst op gesprek. Vervolgens worden zij geselecteerd op gastvrijheid, enthousiasme en voorkomen. Daarna helpen wij ze met onze Wiertz Gastvrij-training om de kneepjes van het vak te leren zodat ze als ze starten de juiste basisvaardigheden bezitten. Wij vinden het belangrijk dat onze horecakracht precies bij uw vraag en onze mentaliteit past. Ons online en gedegen plannings- en urenverwerkingssysteem biedt u en de horecakrachten daarnaast vele voordelen.

Wij vinden het belangrijk dat horecabedrijven weten dat wij een goede basis neerzetten. Vele grote namen zoals Oostwegel, Haselderhof, Van Melick en andere horecabedrijven in Zuidoost-Nederland weten ons te vinden omdat wij het juiste en opgeleide personeel bieden én administratieve taken uit handen nemen. Wiertz Gastvrij heeft een succesformule en dat is een goede maar strenge selectie, ontwikkelmogelijkheden en last but not least; Gastvrij!

Wilt u ook onze gastvrijheid ervaren? Neem contact op met ons team! Ze zijn bereikbaar via gastvrij@wiertz.com of 045-5639808.

Foto vl.n.r.: Merel van Straten | operations manager, Michelle Salden | intercedente, Marc Schaefer | branchemanager