Fith en Payroll Limburg.nl tekenen samenwerkingsovereenkomst

Fith en Payroll Limburg.nl tekenen samenwerkingsovereenkomst

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar bekrachtigden Fith en Payroll Limburg.nl op officiële wijze hun samenwerking via het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst door hun vertegenwoordigers.

Payroll Limburg.nl gaat Fith actief ondersteunen op het gebied van salarisverwerking en personeelsadministratie.  De keuze van Fith is gebaseerd op de overeenkomsten tussen de visies van Fith en Wiertz Company. ‘’Fith gelooft dat aandacht voor mensen centraal staat en dat een gezond financieel resultaat de bevestiging is van hun handelen”, legt Jordy Gielkens, Manager bij Payroll Limburg.nl uit. ‘Onze uitgangspunten sluiten dus vrijwel perfect op elkaar aan. Ik heb dus alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking in 2018.’

Fith is een arbeidsbemiddelingsbedrijf dat door landelijk dekkende netwerk van adviseurs met succes werkzoekenden naar een (andere) baan of zelfstandig ondernemerschap begeleidt. Adviseurs handelen vanuit betrokkenheid bij de werkzoekenden en werkgevers en het streven van betekenis te zijn voor mensen en organisaties.