Op zoek naar vakantiewerk?

Ontvang één week extra salaris tijdens je vakantie!

Bijverdienen in je vakantie?

Zoek jij de perfecte zomerbaan én wil jij één week extra salaris ontvangen? Te mooi om waar te zijn… Nee hoor! Wanneer je nu via ons gaat werken maak jij kans op één week extra geld. Dat is lekker de zomer in.

Wij hebben de leukste vakantiebanen voor jou: van een vaste vakantiebaan tot aan losse diensten in juni, juli en augustus. Zo kun jij flexibel aan de slag, op de momenten dat het jou uitkomt. Daarnaast krijg je wekelijks uitbetaald. Dus snel geld nodig? Werk deze week en volgende week staat het op je rekening. Natuurlijk mag je ook na de vakantiemaanden via ons blijven werken.

Hoe werkt het?

Ga aan het werk via ons. In de eerste week van september 2020 verloten we onder alle kandidaten die deze zomer via ons vakantiewerk hebben gedaan één week extra salaris. Bekijk hier de actievoorwaarden voor meer informatie.

Wil jij dus ook aan het werk via ons en worden beloond met een mooi bedrag? Solliciteer dan op een van onze vakantiebaantjes of schrijf je gratis en vrijblijvend in voor vakantiewerk.

Klik hier voor de actievoorwaarden

De leukste vakantiebanen!
Wij hebben een ruim en gevarieerd aanbod van vakantiebanen. Van horeca-, callcenter- tot productiewerk, bepaal je eigen rooster en werk samen met je vrienden tijdens de zomervakantie.

Dit is waarom je het doet!

  • Goede en betrouwbare werkgevers
  • Vakantiewerk in diverse sectoren
  • Begeleiding door onze medewerkers
  • Wekelijks je salaris uitbetaald
  • Werkervaring opdoen

Spreekt dit je aan? Vul het formulier in en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Wil je een paar dagen werken of de hele zomer knallen? Het kan allemaal!