LSB Academie

Gecertificeerd opleidingstraject met baanzekerheid

Wil jij werken bij een mooi bedrijf, baanzekerheid verdienen en verder opgeleid worden tot gecertificeerd steigerbouwermonteurschilder of isolatietechnicus? Met de LSB Academie maken wij dit voor je mogelijk!

Direct aan de slag

De LSB Academie is een initiatief van Wiertz Personeelsdiensten en de LSB Groep. Het doel van de LSB Academie is om je via een praktijkgericht opleidingstraject garantie te bieden op een baan als steigerbouwer, schilder, monteur of isolatietechnicus.

Als steigerbouwer word je opgeleid om volgens de Richtlijn Steigers je vak te mogen uitoefenen. Na afronding van de opleiding aan de LSB Academie ontvang je hiervoor het officiële beroepscertificaat dat vanaf 1 januari 2017 verplicht is voor alle steigerbouwers.

Werken bij een mooi bedrijf, incl. opleiding en baanzekerheid?

Via de LSB Academie doe je via een leerwerktraject ruime werkervaring op en vergroot jij je kans op een baan aanzienlijk.

Twijfel dan niet langer.

Over de LSB Academie

LSB Academie is een exclusief samenwerkingsverband tussen de LSB Groep in Geleen en Wiertz Personeelsdiensten.

De LSB Groep is een gerenommeerde organisatie met 60 jaar ervaring en groot geworden in de steigerbouw.  Wiertz Personeelsdiensten is een sterke Limburgse uitzendorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring en kennis van de Limburgse arbeidsmarkt. Wiertz Personeelsdiensten maakt onderdeel uit van Wiertz Company dat net zoals de LSB Groep een familiebedrijf is. Beide zijn wij sterk verbonden met onze regio en de mensen die hier wonen en werkzaam zijn.

Dat is ook de reden waarom wij samen de LSB Academie zijn gestart. Via de LSB Academie doe je via een leerwerktraject ruime werkervaring op en vergroot jij je kans op een baan aanzienlijk. Daarnaast kun je via de LSB Academie het beroepscertificaat Steigerbouwmonteur behalen dat vanaf 1 januari 2017 verplicht is.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie en het aanmelden voor een oriënterend gesprek over de LSB Academie kun je direct contact opnemen met Wiertz Personeelsdiensten in Sittard.

Wil jij het liefst morgen al starten aan de LSB Academie? Schrijf je dan alvast in en geef aan dat je met een leerwerktraject van de LSB Academie wilt beginnen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op voor een oriënterend gesprek.

Inschrijfformulier LSB Academie

Vul hieronder je gegevens in en upload je cv om je interesse kenbaar te maken.

500

* = verplichte velden

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

diagram

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

Ga verder naar de website