Opleiding Verkeersregelaar

Weet jij het verkeer in goede banen te leiden?

Vind jij het een uitdaging om het verkeer in goede banen te leiden? Wij zijn op zoek naar verkeersregelaars voor werklocaties in Limburg en Noord-Brabant. Niet in het bezit van een geldig certificaat? Via Wiertz Academie kun jij een certificaat behalen en direct aan het werk bij een van onze klanten!

Direct aan de slag

De opleiding Verkeersregelaar is onderdeel van de Wiertz Academie van Wiertz Personeelsdiensten. Het doel van de opleiding is om jou de mogelijkheid te geven om een certificaat als verkeersregelaar te behalen, zodat je daarna direct aan de slag kunt als verkeersregelaar bij een van onze vele klanten.

Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Via de Wiertz Academie word je vervolgens opgeleid om je vak te mogen uitoefenen. De cursus wordt afgesloten met een examen. Indien het examen voldoende is afgesloten ontvang je een certificaat dat maximaal vijf jaar geldig is.

Werken als Verkeersregelaar bij onze klanten?

Als je het examen voldoende afsluit, ontvang je een certificaat dat maximaal vijf jaar geldig is.

Wacht niet langer.

Wat kun je verwachten tijdens de opleiding Verkeersregelaar?

Deze onderwerpen komen tijdens de opleiding aanbod:

  • Wet- en regelgeving;
  • Remafstand en reactiesnelheid;
  • Geven van begrijpelijke opdrachten aan verkeersdeelnemers;
  • Omgaan met agressie;
  • Verkeersregels en verkeersborden;
  • Praktijkvoorbeelden;
  • Veiligheid en veiligheidskleding.

Na het afronden ontvang je een certificaat! Met het certificaat kun je bij je eigen gemeente via het VCNL een aanstellingspas aanvragen. Na goedkeuring ontvang je een aanstellingsbesluit  (a4-formaat) en een certificaat/pasje. Deze is vijf jaar geldig en om dit pasje te ontvangen dien je een Verklaring van goed gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie en het aanmelden voor een oriënterend gesprek over de opleiding Verkeersregelaar kun je direct contact opnemen met Wiertz Personeelsdiensten in Maastricht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Inschrijfformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je cv om je interesse kenbaar te maken.

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

diagram

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

Ga verder naar de website