Geld verdienen in je vakantie? Kom naar onze vakantie banenmarkt!

Geld verdienen in je vakantie? Kom naar onze vakantie banenmarkt!

24 uitingDe economie in Limburg trekt aan. Dat is goed nieuws. Er ontstaan volop vacatures die ingevuld moeten worden. Dit is de grote uitdaging waar we de komende tijd samen voor staan. Op 21 mei a.s. organiseert Wiertz Personeelsdiensten daarom banenmarkten voor werkgevers en werkzoekenden binnen alle filialen in Limburg.

Tijdens deze banenmarkt worden werkzoekenden uitgenodigd om een van onze filialen te bezoeken. De  mensen van de uitzendorganisatie geven vervolgens informatie en gaan in gesprek. Werkgevers kunnen hun vacatures gratis en vrijblijvend  presenteren tijdens deze banenmarkt. Hierdoor  zien  werkzoekenden direct welke vacatures er bij welke bedrijven zijn.

Tijdens deze banenmarkten spreken de mensen van de uitzendorganisatie veel enthousiaste werkzoekenden van elk opleidingsniveau. Met het oog op de naderende vakantieperiode worden er ook vakantiekrachten uitgenodigd. Bedrijven, instellingen en overheid kunnen hun vacatures presenteren tijdens deze banenmarkt.
Werken met Wiertz Personeelsdiensten kent vele voordelen: men kiest voor een persoonlijke benadering en de betrokkenheid van een Limburgs familiebedrijf. Een partner in de regio die actief meedenkt en creatieve oplossingen bedenkt. Met één gezamenlijk doel: het juiste werk vinden voor iedereen die werk zoekt.

Iedereen die op zoek is naar regulier werk of vakantiewerk is welkom op 21 mei in al onze filialen in Limburg tussen 14.00 en 18.00 uur.