Goal043 genomineerd voor de Rabo Made in Maastricht Award

Goal043 genomineerd voor de Rabo Made in Maastricht Award

Goal043 is genomineerd voor de Rabo Made in Maastricht Award 2018. Goal043 en Wiertz Company lanceerden afgelopen voorjaar ‘All Aboard Now’. Deze onboarding game richt zich op het boeien, binden en informeren van (nieuwe) medewerkers in de periode vanaf kennismaking tot en met de eerste werkweek.

Rabo Made in Maastricht Award
De Rabo Made in Maastricht Award is voor het bedrijf uit Maastricht dat met ideeën, ontwerpen, producten of diensten of met een bedrijfsconcept  succesvol is en tegelijkertijd een visitekaartje voor de stad afgeeft. Naast Goal 043 zijn Innovatest en Vectioneer genomineerd. De award werd in 2017 gewonnen door Maison Blanche Dael.

De jury bestaat uit Lou Nelissen (Directeur bedrijven – Rabobank Maastricht), Harrie Beaumont (Hotelier), Wilma de Kluizenaar (Cultuurmakelaar Maastricht), Albert Berghof (Eigenaar Maison Blanche Dael) en Joost van Luyken (DGA Thomas Regout International). De bekendmaking van de winnaar gebeurt op donderdag 29 november als onderdeel van de Maastricht Awards.

Onderdeel van de Maastricht Awards
Sinds 2012 worden de Maastricht Awards uitgereikt. Hiermee spreekt de gemeente Maastricht samen met vele partners haar waardering uit voor ondernemers die Maastricht kiezen als vestigingsplaats. Inmiddels is de Maastricht Awards uitgegroeid tot hét evenement dat excellent ondernemen zichtbaar maakt.

Tijdens de zevende editie worden er 3 Maastricht Awards uitgereikt. Naast de Rabo Made in Maastricht Award zijn dat de Maastricht Student Entrepreneur Award en de Immens MVO-Award Maastricht-Heuvelland.

Effectief aan de slag op dag 1
Wiertz Company lanceerde eerder dit jaar samen met Goal043 ‘All Aboard Now’. Deze onboarding game richt zich op het boeien, binden en informeren van (nieuwe) medewerkers in de periode vanaf kennismaking tot en met de eerste werkweek.

Klik hier voor meer informatie over All Aboard Now.


Lees verder:
Nieuwe medewerkers in dienst nemen en inwerken is een intensief proces. Het kost veel tijd, en daarom is het juist essentieel om hier voldoende (persoonlijke) aandacht aan te besteden. Lees hier 4 beslissende factoren voor een geslaagde onboarding!

De flexbranche profiteert van de florerende economie, maar het personeelstekort vormt een bedreiging. Voor de lange termijn is toenemende digitalisering zowel een kans als een bedreiging. ABN AMRO ziet 5 manieren waarop de flexbranche hiermee kan omgaan.