Harm en Dionne Wiertz houden Thijs Wöltgens Lezing 2017

Harm en Dionne Wiertz houden Thijs Wöltgens Lezing 2017

Harm en Dionne Wiertz zullen op zaterdag 13 mei 2017 de Thijs Wöltgens Lezing geven. Deze lezing wordt jaarlijks georganiseerd door de PvdA Limburg om de persoon Thijs Wöltgens en zijn gedachtegoed te verbinden met de actualiteit.

Harm en Dionne Wiertz zijn de grondleggers van Wiertz Company, dat dit jaar precies 20 jaar bestaat. Sinds 1997 is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende en complete organisatie op het gebied van mens en werk. Beide ondernemers bekleden diverse maatschappelijke functies en zetten zich via de Wiertz Foundation actief in voor de samenleving. Een manier van ondernemen die volgens de PvdA Limburg helemaal past bij het Rijnlandse denken zoals Thijs Wöltgens dat voorstond. ‘De betekenis van je bedrijf bestaat niet uit de winst die je maakt, maar uit wat je bijdraagt aan de samenleving,’ aldus Harm en Dionne Wiertz.

In voorgaande jaren hebben onder andere Job Cohen, Paul Depla en Frans Timmermans de lezing gehouden. Harm en Dionne Wiertz laten weten het een hele eer te vinden om deze lezing te mogen geven.