Het 2019 van Wiertz Company

Het 2019 van Wiertz Company

De plannen voor komend jaar zijn klaar en we hebben er alle vertrouwen in dat 2020 een succesvol jaar wordt. We kijken in dit overzicht eerst nog even met trots terug op een aantal highlights van een prachtig jaar voor Wiertz Company. En daarna weer volle kracht vooruit!

Wat gebeurde er allemaal in het afgelopen jaar? We kregen een nieuwe CFO, vierden uitgebreid het 22-jarig bestaan, openden een nieuwe vestiging in Panningen en maakten plannen voor de verovering van de rest van Nederland. Daarop anticiperend, veranderde Payroll Limburg.nl bijvoorbeeld in Payroll Nederland. En de tevredenheid van onze opdrachtgevers en flexkrachten was nog nooit zo hoog. We kijken dus even terug, voordat het nieuwe jaar begint.

Basquiat in Heerlen

Wiertz Company was afgelopen voorjaar partner van de tentoonstelling ‘Basquiat, The Artist and His New York Scene’, de Europese première van de expositie over het vroege werk en leven van kunstenaar Jean-Michel Basquiat en zijn tijdgenoten. De tentoonstelling was van 2 februari 2019 t/m 2 juni 2019 in SCHUNCK Glaspaleis Heerlen te zien. Holtus: “Basquiat voelt als een symbool voor Heerlen.”

Wiertz Company viert ieder jaar haar verjaardag. Dinsdag 14 mei stond Wiertz22 op het programma. In SCHUNCK in Heerlen stond ontwikkeling en verandering centraal in de keynote van Ben Tiggelaar en vormde groei ook de rode draad in het verhaal van curator Fabian de Kloe over Jean-Michel Basquiat. Er werd afgesloten met een netwerkmoment en een rondleiding door de Basquiat-expositie. Een prachtige middag!

Begin een nieuwe dag!

Wiertz Company en haar labels  startten afgelopen voorjaar met een nieuwe campagne. In het straatbeeld, online en op social media werden de merken van ons bedrijf zichtbaar met de uitingen van de campagne Begin Een Nieuwe Dag.

De centrale gedachte van Wiertz Company en de nieuwe campagne is dat iedereen meer kan dan hij of zij denkt. Dat geldt voor werkzoekenden, maar ook voor bedrijven en de eigen medewerkers. Roger Holtus: “Iedereen wordt gelukkig van het benutten van zijn eigen potentie. Wij willen die persoonlijke ambities graag versterken en benadrukken dat in deze nieuwe campagne. Als je met ons samenwerkt, dan begint er letterlijk een nieuwe dag.”

Nieuwe vestiging in Panningen

Op 1 juni begon de jongste vestiging van Wiertz Personeelsdiensten aan een nieuwe dag in het centrum van Panningen. Daar waar grote landelijk opererende uitzendorganisaties zich terugtrekken en hun dienstverlening vooral online regelen, blijft een fysieke aanwezigheid voor ons juist een belangrijk uitgangspunt.

“Onze dienstverlening draait helemaal om mensen. Naast onze online kanalen geloven wij daarom sterk in persoonlijk contact met onze flexkrachten en opdrachtgevers”, legt Steven Zipp, Commercieel Manager in Noord-Limburg uit. “Alleen op die manier leer je mensen namelijk pas echt kennen, weet je wat hun drijfveren zijn en kun je je dienstverlening hierop aanpassen.”

Partnership met Credo Huis

Wiertz Company ondersteunt sinds dit jaar Credo Huis actief en investeert daarmee in een nieuwe toekomst voor jongeren die thuisloos zijn. Roger Holtus bekrachtigde met zijn handtekening de actieve bijdrage aan de begeleiding van jongeren in een Credo Huis. Het einddoel is een succesvolle re-integratie van de jongeren op de arbeidsmarkt.

Eric Casters, initiatiefnemer van Credo Huis is enthousiast: “Wij geloven in een aanpak waarin betrokken partners bijdragen vanuit hun unieke kracht. Met iedere nieuwe partner voegen we nieuwe inzichten, tools en vaardigheden toe aan onze aanpak en de Credo familie. Wij hadden bijvoorbeeld zelf nog nooit stil gestaan bij een onboarding app om onze jongeren te informeren. Dat we nu gebruik kunnen maken van All Aboard Now van Wiertz Company, is fantastisch. En het vertrouwen in onze jongeren is onbetaalbaar.”

Luc Prevoo de nieuwe CFO van Wiertz Company

Sinds 1 november vormt CFO Luc Prevoo samen met CEO Roger Holtus de statutaire directie van Wiertz Company.“ Met de komst van Luc Prevoo beschikken we over een daadkrachtig persoon die zeer waardevolle kennis en ervaring meeneemt vanuit zijn verleden bij TMC Group en PwC”, aldus Holtus.

Wet Arbeidsmarkt in Balans

De laatste maanden stonden uiteraard voor een groot gedeelte in het teken van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. We organiseerden bijvoorbeeld 10 seminars door de hele provincie, brachten whitepapers uit en gingen samen met onze opdrachtgevers aan de slag met de uitwerking. “De behoefte aan flexibiliteit bij werkgevers verandert natuurlijk niet”, stelt Roger Holtus. Hij ziet de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) met vertrouwen tegemoet: “Wiertz Company heeft alles in huis om ook na 1 januari 2020 de wereld van mens en werk volledig te bedienen.”

En dan nu 2020!

Ook komend jaar zijn de ambities hoog en staat er wederom genoeg op stapel. Zo openen we in het voorjaar een vestiging in Eindhoven! Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, schrijf u dan in voor het W-Magazine, de tweewekelijkse nieuwsbrief van Wiertz Company!