Het nieuwe jaar start met nieuwe activiteiten bij Wiertz Personeelsdiensten

Het nieuwe jaar start met nieuwe activiteiten bij Wiertz Personeelsdiensten

De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten zet haar groeiambitie kracht bij en breidt daarom haar diensten in Limburg vanaf het nieuwe jaar uit. Onder de noemer ZUID wordt een aanvullende dienstverlening aangeboden op het gebied van recruitment en juridische dienstverlening die aansluit bij de kansen binnen onze provincie. ZUID staat voor anders werken, anders adviseren en verder gaan waar anderen stoppen. Niet met ingewikkelde procedures maar gewoon door te doen. Grondlegger Harm Wiertz: “De Limburgse markt verandert snel en met onze nieuwe propositie ZUID spelen wij in op de kansen die we zien en waar wij in geloven. Juist in deze tijd is het belangrijk om talenten van binnen en buiten onze provincie te behouden en te matchen met de kansen van vandaag en die van morgen, daarom onze nieuwe dienst ZUID recruiters. ZUID juristen is een aanvullende propositie die ontstaan is uit de behoefte aan interim juristen, maar ook vanuit de overtuiging dat het anders kan bij een Juridisch geschil of advies. Daarom is de
dienstverlening breder ingezet. Van (interim) capaciteit tot volledige juridische vraagstukken.

zuidZUID recruiters ondersteunt organisaties om net dat ene talent te vinden, ook voor die lastige vacature. Hoe zij dat doen? Door de puntjes op de i te zetten. Als gevolg van de aantrekkende arbeidsmarkt zien wij dat het aantal moeilijk vervulbare vacatures stijgt. ZUID recruiters benadert op actieve wijze kandidaten en beschikt natuurlijk ook eigen unieke database met talenten. Ivo Franssen, geen onbekende binnen de branche, zal elke uitdaging aangaan om dat éne toptalent te vinden. Ivo was voorheen werkzaam bij Jurgens & Partners Zuid. Deze activiteit wordt geïntegreerd in ZUID recruiters. ZUID recruiters is geen uitzendbureau, geen standaard werving en selectiebureau, en ook geen detacheringsbureau. De zoektocht naar talent staat centraal. ZUID recruiters is de nieuwe talentmatcher van onze regio.

ZUID juristen is een nieuwe juridische dienstverlener voor zakelijke en particuliere klanten en actief in Limburg. Met de kerngedachte “ het is al lastig genoeg”, wil ZUID juristen op een andere manier juridisch advies en ondersteuning bieden aan bedrijven en particulieren dan de traditionele dienstverleners tot nu toe. “Met heldere uitleg en een eerlijk advies tegen een betaalbare prijs”, licht de nieuwe partner van ZUID juristen, Thei Iding (voorheen Vondenhoff Sijben Advocaten), toe. Met de komst van Thei kan ZUID juristen beschikken over de ervaring en juridische expertise om deze unieke en onderscheidende dienstverlening in Limburg neer te zetten.

Kijk voor meer informatie op de volgende sites:
www.zuidrecruiters.nl
www.zuidjuristen.nl
Beide labels maken onderdeel uit van Wiertz Personeelsdiensten.