Intergarde en Payroll Limburg.nl ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Intergarde en Payroll Limburg.nl ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Vandaag bekrachtigden Intergarde en Payroll Limburg.nl op officiële wijze hun samenwerking via het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst door hun vertegenwoordigers.

Payroll Limburg.nl gaat voor Intergarde en haar dochters Polygarde en Fortas de verloningen van haar medewerkers verzorgen. De keuze van Intergarde is gebaseerd op de betrouwbare werkwijze van Payroll Limburg.nl en het naleven van de regels op het gebied van wet- en regelgeving. Aspecten die beide partijen voor een lifetime relationship erg belangrijk vinden. ‘’De samenwerking met Intergarde is gebaseerd op partnership en reciprociteit. Wij zoeken de synergie op en helpen elkaar daar waar wij elkaar kunnen versterken.”, aldus Tum Nievergeld, Commercieel Manager bij Wiertz Personeelsdiensten.

Intergarde en haar gelieerde bedrijven zijn toonaangevende, nationale totaalaanbieders met een hoogwaardig kennisniveau op het gebied van beveiliging. Daarbij streeft deze organisatie naar een ‘lifetime relationship’ met zowel afnemers als medewerkers.