Jurgens-Partners Zuid (powered by Wiertz Personeelsdiensten) shirtsponsor Roda JC – NEC 12 december

Jurgens-Partners Zuid (powered by Wiertz Personeelsdiensten) shirtsponsor Roda JC – NEC 12 december

Op 12 december aanstaande speelt Roda JC tegen NEC. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Immers beide clubs vechten om terugkeer in de hoogste divisie. Jurgens-Partners Zuid (powered by Wiertz Personeelsdiensten) is tijdens deze wedstrijd shirtsponsor. Jurgens – Partners Zuid is de nieuwe Limburgse norm voor Executive Search en Interim Management. Zusterbedrijf van de bekende Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten. Een familiebedrijf met filialen tussen Venray en Maastricht. Een uitzendorganisatie die staat voor kwaliteit en toegevoegde waarde.

Jurgens – Partners Zuid is gespecialiseerd in het werven en selecteren van ervaren professionals. Het gaat dan om uitdagende structurele functies en interim opdrachten binnen vrijwel elk segment. Jurgens – Partners Zuid is in staat om u te ondersteunen met doordachte oplossingen.

Buiten Limburg is Jurgens – Partners reeds vele jaren een gevestigde naam. Constant Jurgens startte het bedrijf 12 jaar geleden en kan bogen op ruime ervaring en een stabiele orderportefeuille. Vanaf nu dus ook actief in Limburg. De dienstverlening wordt ingevuld door Constant Jurgens, Harm Wiertz en Paul Schiffelers. Vanaf 1 januari 2015 is Ivo Franssen als consultant toegevoegd aan de organisatie.

Geniet met Jurgens-Partners Zuid en Wiertz Personeelsdiensten van Limburgse passie op 12 december!