In de media

Neem contact op

Wiertz Company is toonaangevend allround HR-dienstverlener. Wij verschijnen regelmatig in de media. Een overzicht van recente activiteiten in de media treft u hieronder aan.

Journalisten met vragen over Wiertz Company of persberichten, kunnen contact opnemen met de afdeling Sales, Marketing & Communicatie: +31 (0)45 563 9270 / smc@wiertz.com.

Heeft u ons gezien..

  • In Chapeau Magazine
  • In Ondernemen in Limburg
  • Bij het RTL Nieuws
  • In Change Your Business
  • In vakblad Flexmarkt
  • In Chapeau Magazine
  • In Navenant Magazine

In Chapeau Magazine

Oprichters van Wiertz Company 25 jaar samen onderweg

De ondernemers Harm en Dionne Wiertz vieren een dubbel zilveren feest, 25 jaar ondernemen én 25 jaar getrouwd.

Lees hier het hele artikel uit Chapeau Magazine

In Ondernemen in Limburg

Het is spannend op de Limburgse arbeidsmarkt,
veel vacatures, minder mensen. Roger Holtus is
CEO van Wiertz Company, een van de grootste HR dienstverleners in de provincie. Zijn visie op de huidige arbeidsmarkt en de oplossingen. Het artikel, dat verscheen in januari 2022, leest u hier.

Bij het RTL Nieuws

Nu er langzaam maar zeker een einde lijkt te komen aan de coronacrisis, begint de economie weer aan te trekken. Het aantal openstaande vacatures laat een stijgende lijn zien. In korte tijd zijn er zelfs zoveel vacatures bijgekomen dat flexmedewerkers bij Wiertz Company binnen 24 uur twee banen kunnen krijgen. “Het tekort wordt steeds nijpender.” Het artikel, dat verscheen in mei 2021, leest u hier.

In Change Your Business

CEO Roger Holtus vertelt over onze plannen om Nederland de komende jaren verder oranje te laten kleuren via digitale dienstverlening, aangevuld met regionale ontmoetingsplekken waaronder de onlangs geopende ontmoetingsplek in Nijmegen. Het artikel, dat verscheen in april 2021, leest u hier.

In vakblad Flexmarkt

Wiertz Company wil binnen 10 jaar tot de top-10 in de markt van mens en werk van Nederland behoren. Een interview met CEO Roger Holtus, zij-instromer uit de bankwereld, over groeien, de lokale uitzendmarkt en familiecultuur. Het artikel, dat verscheen in december 2020, leest u hier.

In Chapeau Magazine

Met de komst van Edith Hageman-Wolters als Commercieel Directeur (CCO), is de directie van Wiertz Company compleet. Roger Holtus (CEO) heeft de algemene leiding en Luc Prevoo (CFO) is financieel verantwoordelijk. De ambities van het drietal zijn groot. Het artikel, dat verscheen in oktober 2020, leest u hier.

In Navenant Magazine

De groeidoelstelling van Wiertz Company is onverminderd ambitieus. De allround HR-dienstverlener wil over tien jaar (in 2030) tot de top-10 van Nederlandse organisaties in de markt van mens en werk behoren. Met de aanstelling van Edith Hageman als CCO is de nodige slag- en daadkracht toegevoegd aan het directieteam. De boodschap is duidelijk: Zuid- Nederland is veroverd, nu is de rest van het land aan de beurt. Het artikel, dat verscheen in september 2020, leest u hier.