KERAM en Wiertz Foundation maken Polen reis van Manon Rothkrans en Pascal Roijen mogelijk

KERAM en Wiertz Foundation maken Polen reis van Manon Rothkrans en Pascal Roijen mogelijk

IMG_3300Manon Rothkrans en Pascal Roijen zetten zich elk jaar in voor een bijzonder goed doel. Het ene jaar is het in de vorm van een collecte, een ander jaar is het een activiteit organiseren voor mensen die dat zelf niet meer kunnen. Dit jaar hebben ze het groter aangepakt. Van 15 februari tot en met 21 februari aanstaande gaan ze naar Polen om daar een weeshuis te bezoeken.

Het weeshuis heet Dom Dziecka gelegen in Szklarska Preba. Hier verblijven 30 kinderen in de leeftijd 5 t/m 18 jaar. De kinderen zijn daar omdat ze geen ouders meer hebben en/of de ouders zelf niet meer voor hun kunnen zorgen. Tijdens dit bezoek zullen ze zoveel mogelijk spullen achterlaten. Denk aan kleren, schoolspullen, verzorgspullen en speelgoed. Toen Manon en Pascal dit bekend maakten via social media, kwamen er enthousiaste reacties binnen. Heel veel zelfs, zo veel dat ze een transporter bus nodig hadden om de spullen naar Polen te vervoeren.

Automobielbedrijf KERAM vernam van hun initiatief en stelde spontaan een transporter gratis beschikbaar aan het tweetal. Wiertz Foundation besloot de brandstof te sponsoren.

Foto: John van de Burgt van KERAM/auto AZ overhandigt de bus aan Pascal Roijen en Harm Wiertz wenst hem veel succes en een goede reis