Kies je eigen richting!

Kies je eigen richting!

Als je aan de slag gaat via Wiertz Personeelsdiensten, krijg je genoeg mogelijkheden om te werken aan je loopbaan. Het is niet alleen een baan en dan stopt het: wij geven jou de kans om door te groeien! Ook als je niet beschikt over de juiste competentie of opleiding kun je deze bij ons verkrijgen. En daar helpen wij jou bij!

Een streepje voor
Persoonlijke aandacht vinden wij enorm belangrijk. Er volgt altijd een persoonlijk gesprek én het is mogelijk om je uitgebreid te testen. Dit heeft niet alleen voordelen voor jou, maar ook voor je (nieuwe) werkgever. Zo word jij nog beter in je werk welke functie je ook vervult.  Hier profiteren niet alleen onze opdrachtgevers van, maar op de arbeidsmarkt heb jij altijd een streepje voor!

Werken aan je toekomst
Via de Wiertz Academie bieden wij diverse opleidingen aan, waarbij jij vaardigheden leert en kennis opdoet die nu en in de toekomst onmisbaar zijn. Of wat te denken van ons horecalabel Wiertz Gastvrij, waar je op maat gemaakte horecatrainingen en workshops kunt volgen.

Wij willen voor jou, onze (potentiële) flexmedewerker, het verschil maken op de arbeidsmarkt. Dat je de juiste baan vindt, tevreden bent en zo actief bent en blijft op de arbeidsmarkt, op het moment dat jij daar aan toe bent!

Alles op een rijtje

Jij bepaalt!