Klantcase: GaiaZOO

Klantcase: GaiaZOO

‘Het plan van aanpak van Wiertz Company past het beste bij de fase waarin GaiaZOO zich inmiddels bevindt”, aldus directeur Rob Huppertz van GaiaZOO in september 2016. We zijn nu een jaar verder. Tijd om te informeren hoe de samenwerking bevalt!

Hans Nicolaes, Commercieel Manager GaiaZOO: ‘De samenwerking loopt nu al sinds begin januari. Uiteraard zijn er bij elke opstart zaken waaraan beide organisaties moeten wennen. Maar het voornaamste is dat de samenwerking in het afgelopen jaar heel positief verlopen is. De inhouse constructie (een kantoor van Wiertz Personeelsdiensten in de dierentuin) is een zeer sterk concept dat ook echt opvalt. Belangrijkste doel van dit kantoor is dat de juiste mensen zich daar melden en starten met werken bij GaiaZOO.’ Uiteraard zijn daarnaast reguliere werkzoekenden welkom bij de vestiging, van waaruit flexkrachten ook naar andere opdrachtgevers van Wiertz Personeelsdiensten worden uitgezonden.

‘De toegevoegde waarde van de samenwerking tussen Wiertz Company en GaiaZOO vinden wij het aanbod van de diverse diensten,’ vult hoofd Commerciële Zaken Michiel Scheijen aan. ‘Zo organiseert Branchemanager Wiertz Gastvrij Cliff Janssen regelmatig horecatrainingen en workshops voor nieuw en vast personeel. Dat wordt door het personeel als erg prettig ervaren en wij profiteren van de best opgeleide mensen.’

Het is een echte partnership, die meer behelst dan alleen het leveren van personeel. Vergaderingen en borrels van Wiertz Company en zelfs een bijdrage aan het nieuwe berberapenverblijf door Wiertz Foundation versterkt deze samenwerking. Dat de naamsbekendheid van GaiaZOO stijgt door de regionale campagnes van Wiertz Company wordt door beide heren ervaren als een mooi extra voordeel.

Na het eerste jaar kijken Nicolaes en Scheijen tevreden terug. ‘Tijdens de evaluatie kunnen wij elkaar alleen nog maar meer versterken en succesvoller maken’, sluit Hans Nicolaes af.

Igor Buck (Commercieel Manager Wiertz Company), Rob Huppertz (Directeur GaiaZOO), Harm Wiertz (Founder Wiertz Company) en Hugo Jagers (Financial Controller GaiaZOO) tijdens de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst in 2016.