Klanten geven Payroll Nederland een 8,98

Klanten geven Payroll Nederland een 8,98

De resultaten van de Wiertz Barometer van het derde kwartaal zijn bekend. Jordy Gielkens, Commercieel Manager Payroll, is tevreden over de uitslagen: “Onze toegevoegde waarde wordt erkend en beloond.” De Wiertz Barometer wordt aan het einde van ieder kwartaal verzonden.

Het doel van het periodiek versturen van klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoeken is inzicht. Hoe beoordelen opdrachtgevers, flexkrachten en medewerkers onze dienstverlening? Op basis van de resultaten krijgen sterke punten meer nadruk en aandachtspunten worden concreet aangepakt.

Klanten geven Payroll Nederland een 8,98
Zijn team kijkt reikhalzend uit naar de resultaten van de Wiertz Barometer, geeft Gielkens aan. “Het is zaak om een vervolg aan te geven aan de respons en het gesprek met onze klanten, flexkrachten en medewerkers aan te gaan.” Die instelling zorgt ervoor dat de cijfers van Payroll Nederland al het gehele jaar oplopen. “Klanten geven ons nu gemiddeld een 8,98. Dat geeft aan dat onze dienstverlening goed in elkaar zit.” Minder goede beoordelingen worden omgezet in actiepunten: “Het invullen van de Wiertz Barometer is altijd het begin van het proces, niet het einde. Verbeterpunten worden voortvarend opgepakt. Tegelijkertijd willen we natuurlijk weten wat nou precies de reden is van de hoge cijfers die we dit jaar voortdurend krijgen.”

Begeleiding ziekteverzuim: 9,08
Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening is de begeleiding die Payroll Nederland biedt bij arbeidsongeschiktheid. Daar heeft het team van Payroll Nederland dit jaar veel energie in gestoken. “Dat we voor de begeleiding van ziekteverzuim maar liefst een 9,08 krijgen van onze opdrachtgevers, toont aan dat we daar in control zijn”, aldus Gielkens. “Payroll is veel meer dan het overmaken van salaris. Onze toegevoegde waarde wordt gelukkig erkend en beloond.”

Wiertz Barometer: 10 items
Er wordt alle respondenten gevraagd om een oordeel op een schaal van 10 te geven aan 10 centrale items. Uiteraard is er ruimte voor persoonlijke opmerkingen. Deelname neemt maximaal 5 minuten tijd in beslag. De enquêtes worden 4x per jaar verzonden. De Wiertz Barometers blijven steeds 2 weken geopend. De Wiertz Barometer wordt steeds verzonden rond de 15e van de laatste maand van een kwartaal. De resultaten staan vervolgens centraal op het Management Overleg dat steeds twee weken later plaats vindt. Aan dat overleg nemen alle leidinggevenden van Wiertz Company en haar dochterondernemingen Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Nederland en ZUID recruiters deel.


Lees verder: 
De resultaten van de Wiertz Barometer van het derde kwartaal zijn bekend. Ook CEO Roger Holtus is tevreden over de uitslagen: “We zetten de stijgende lijn voort.” Lees hier zijn volledige reactie. 

Download hier de whitepaper met de hoofdpunten van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Daarnaast noemen we 11 concrete actiepunten die uw organisatie op weg helpen bij het voorbereiden en implementeren van de wijzigingen.