LSB Academie zoekt nieuwe kandidaten!

LSB Academie zoekt nieuwe kandidaten!

LSB Academie stoomt eerste lichting monteurs klaar voor eind 2017 en zoekt nieuwe kandidaten voor de volgende klas!

Momenteel volgen 14 werkzoekenden een opleiding aan de LSB Academie, een initiatief van LSB-Groep en Wiertz Personeelsdiensten. De eerste 7 Steigermonteurs en 7 Eerste monteurs zullen naar verwachting eind dit jaar hun diploma in ontvangst mogen nemen.

Ivo Smeets, Commercieel Manager bij Wiertz Company, het moederbedrijf van Wiertz Personeelsdiensten, is trots op de voortgang: ‘Sinds dit jaar zijn steigerbouwers verplicht gecertificeerd te zijn als hulpmonteur, monteur, eerste monteur en voorman volgens de Richtlijn Steigers. Dat we er samen met LSB-Groep in slagen om 14 kandidaten aan een diploma te helpen dat direct leidt tot een goede baan, vind ik prachtig.’

De LSB Academie is een initiatief van Wiertz Personeelsdiensten en de LSB Groep. Het doel van de LSB Academie is om je via een praktijkgericht opleidingstraject garantie te bieden op een baan als steigerbouwerschildermonteur of isolatietechnicus.

Wil jij het liefst morgen al starten aan de LSB Academie? Schrijf je dan HIER in en geef aan dat je met een leerwerktraject van de LSB Academie wilt beginnen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op voor een oriënterend gesprek!