Maak kans op ‘Flow, van goed naar goud’ (gesigneerd)!

Maak kans op ‘Flow, van goed naar goud’ (gesigneerd)!

Speel nu de demo versie van Wiertz Company ‘All Aboard Now’ game en maak kans op een gesigneerd boek van Marc Lammers. Wie op vrijdag 1 juni om 12.00 uur in de top 5 staat, valt in de prijzen! 

Wiertz All Aboard Now: medewerkers betrokken vanaf dag 1
De All Aboard Now-game zorgt er voor dat (nieuwe) medewerkers al vóór de eerste werkdag betrokken raken bij de organisatie. Zo leren ze op een interactieve manier meer over de structuur van het bedrijf, komen ze er achter wie welke functie heeft binnen de organisatie en doen ze spelenderwijs kennis op van belangrijke regelingen en procedures. Alles met het doel om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan op de eerste werkdag.

Graag laten wij je alvast kennismaken met Wiertz All Aboard Now! Daarom hebben we een demoversie gemaakt, die voor iedereen toegankelijk is.

De top 5 valt in de prijzen!
Bemachtig jij een plek op het podium? De App beschikt over een ranking. Goed om te weten: je kunt de game zo vaak spelen als je wilt, dus speel jezelf in de ranking omhoog.  De 5 spelers die op vrijdag 1 juni om 12.00 uur in de top 5 staan, krijgen een gesigneerde versie van ‘Flow, van goed naar goud’ van succescoach Marc Lammers!

Hoe werkt de app?
1. Download de app ‘All Aboard Now’ in de Appstore
2. Vul de bedrijfscode 3030 van de demoversie in
3. Log in met je zakelijke of prive-email
4. Speel de game!

 

 

 

 

Wilt u verder praten over All Aboard Now?

[formbuilder id=”4817″]