Maak kennis met Mark Habets onze nieuwe kantoormanager in Stein

Maak kennis met Mark Habets onze nieuwe kantoormanager in Stein

Sinds 1 maart kun jij ons ook op het Business Park Stein bezoeken. Hier hebben wij namelijk een  gloednieuwe vestiging geopend. Samen met Aileen Dieters runt Mark Habets hier alles wat met werk zoeken en vinden te maken heeft.

Mark is geen onbekende in de uitzendwereld. Met de ervaring die hij meeneemt weet hij precies wat nodig is om een goede match te maken en jou aan de juiste vacature te koppelen. “In de uitzendbranche draait het allemaal om mensen”, legt Mark uit. “En hoe kun je mensen beter leren kennen en aan een baan helpen dan wanneer je zelf ook actief in de markt aanwezig bent. Op die manier leer je mensen pas goed kennen en weet je naar welk werk zij op zoek zijn.”

Dit werkt trouwens ook op dezelfde manier zo naar klanten. Door onze lokale aanwezigheid kennen wij de markt op ons duimpje en is het veel eenvoudiger om een hechte relatie met bedrijven op te bouwen. Mark: “Naar mijn mening is dit laatste het allerbelangrijkste want dit vormt juist de basis om met elkaar zaken te doen. Naast alle digitale hulpmiddelen geloof ik dat persoonlijk contact dus nog altijd het beste werkt. Daarin onderscheiden wij ons van andere, vooral landelijke uitzendbureaus die juist hun focus verleggen naar een online dienstverlening.”

Ben jij op zoek naar een baan die bij je past en woon je in de omgeving van Stein, loop dan gerust bij ons binnen. Mark en Aileen maken graag alle tijd voor je vrij!

Kijk hier voor de contactgegevens en onze actuele vacatures in Stein en omgeving.