MAAK KENNIS MET ONZE FUNTEAR ALL YOU NEED IS WORK!

MAAK KENNIS MET ONZE FUNTEAR ALL YOU NEED IS WORK!

Op vrijdag 21 april lanceerde Wiertz Personeelsdiensten een primeur met haar ‘All You Need Is Work’ FunTear waarmee deze zomer in heel Limburg evenementen, festivals en weekmarkten bezocht worden. De officiële presentatie viel samen met een informele relatieborrel voor genodigden die de uitzendorganisatie organiseert bij de Zuid-Limburgse BWM en MINI dealer Keram op Maastricht Aachen Airport. 

Het concept is een kopie met een knipoog van het bekende televisieprogramma ‘All You Need Is Love’. Waar de kijkcijferknaller van RTL4 zich richt op het koppelen van geliefden, mikt Wiertz Personeelsdiensten met haar caravan op het binden van nieuwe werkzoekenden aan haar organisatie. Iets wat in een tijd waarin een krapte op de arbeidsmarkt ontstaat, ook een echte noodzaak is.

Met haar ‘All You Need Is Work’ caravan geeft Wiertz Personeelsdiensten op een nieuwe verfrissende en ludieke manier invulling aan haar belofte Sterk in Werk. Roger Holtus, Managing Director hierover: “Onze caravan zal een echte blikvanger in heel Limburg zijn die hopelijk veel nieuwsgierige bezoekers gaat aantrekken. Onze ‘All You Need Is Work’ caravan heeft daarnaast de functie van een ‘rijdend kantoor’ waar werkzoekenden heel laagdrempelig binnen kunnen stappen om zich bij ons in te schrijven en waar onze intercedenten hen laten kennismaken met onze verschillende opdrachtgevers en hun vacatures.”