Maak werk van 2018

Maak werk van 2018

We kennen ze allemaal: stoppen met roken, meer sporten, minder chocolade eten en vaker je moeder bellen. Rond de jaarwisseling maken de meeste mensen goede voornemens. Het vinden van een (nieuwe) baan is hier ook een goed voorbeeld van. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in 2018 en word je gelukkig van (ander) werk? Bingo! Dan zit je perfect bij ZUID recruiters.

Onze recruiters bemiddelen iedere dag HBO- en WO-ta­lenten naar een nieuwe, vaste of tijdelijke baan in onze provincie. Elke dag is voor ons topsport. Topsport om net die éne baan voor jou te vinden. Want wij geloven in jou en de kansen die onze regio je biedt.

Alleen een CV inleveren is er bij ons niet bij. Wij gaan verder! Wij willen je leren kennen en ontdekken graag wat jouw drijfveren en talenten zijn maar ook welke ambities jij hebt. Samen kijken we bij welk bedrijf jouw profiel het beste tot zijn recht komt. Daarna gaan wij actief voor je aan de slag.

Naast specifieke vaardigheden en kennis brengen wij ook jouw soft skills in kaart. Hiervoor maken wij gebruik van onze speciaal ontwikkelende Talent Tool. Kortom wij gaan verder daar waar anderen stoppen. Wij gaan voor de puntjes op de i.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk hier ons vacatureaanbod en maak werk van jouw goede voornemens in 2018!